RGB Fusion indirme/kullanım

Epsone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler bir şey soracağım. Tridentz RGB , Cooler Master Master Liquid ve Cooler Master H500P kullanıyorum ve bunların hepsi RGB Fusion destekli. Nasıl senkron edeceğim ben tüm bu aygıtları programda sadece anakart var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: rgb fusion

Öncelikle sorunu ve içeriğini düzenledim. Önce RGB Fusion listesinde diğer aygıtlarının olup olmadığını RGB Fusion List bu verdiğim listeden kontrol et eğer varsa listede doğru ve güncel yalımı indirdiğinden emin ol. Anakartının sayfasına girip RGB Fusion desteği olup olmadığını kontol et varsa Support / Downloads kısmından Utility OS kısmından işletim sistemini seçip Utility bölümünden RGB Fusion yazılımını indirip kurulumunu yapıp gerekli RGB ayarlarını yapabilirsiniz. GIGABYTE RGB Fusion Product bu veridiğim sayfadan RGB desteği olan anakartını seçip sayfasına gidebilirsin sonrası anlattığım gibi. Eğer tüm bunlara rağmen güncel yazılım kullanıyor vede listede diğer kullandığın aygıtlar varsa anakart destek bölümünden kullandığın cihazları vede sorununu Mail yolu ile bildir onlar sana geri dönüş yapacaktır.

KS

Epsone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam app centerı indirmem gerekiyormus ama bir türlü inmiyor bu setup var yüklemiyor pc ye

aorus b 450 anakartı kullanıyorum videolardaki rgb programları ile bendekinin alakası yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
App Center önce bu yazılımı indir sonra kur. Eğer kurulumdan sonra PC 'yi yeniden başlatığın halde yazılım açılmaz ise Bu verdiğim bağlantıdan işletim sistemini seç ve Utility kısmından App Center 'i indir sonra onu kur daha sonrada RGB Fusion bu verdiğim yazılımı indir bu RGB Fusion versiyonu Windows 10 64 Bit eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsan Bu verdiğim bağlantıdan işletim sistemini seç ve Utility kısmından indir. Bu şekilde çalışması gerek.

KS

Epsone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
saolasın aga cevapladıgın için ama hala ramleri görmüyor mail atacam gigabyte a

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri