Rgb ışıklandırma ve arka plan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Masaüstü sisteminin arka planına ve masamın kenalarlarına ışıklandırma döşemek istiyorum. Fiyatı çok pahalı olmicak şekilde ürünler alma planım var. Kısacası gaming sistemimi süslemek için neler alabilirim ? Her türlü fikire ve ürüne açığım. (Oyun figürü vb şeylerde olabilir )

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Cvp: Rgs ışıklandırma ve arka plan

Sana şöyle bir tavsiye verebilirim,  ben masanın etrafına Aliexpressten yeni kullanıcı indirimi ile 85tl civarına 5m argb led aldım. Onu Esp8266'ya bağlayarak wifi üzerinden konrol ediyorum. İçine Wled yazılımını kurdum. Bilgisayara da Artemis isimli bir yazılım kurup ekipmanlarla senkronladım. Artemise DMX Device plugini ile bağlıyorsun. Ambilight, Volmeter vb. her türlü aydınlatmayı yapabiliyorsun.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Ürünün linkini atar mısınız . Bide dediğiniz işlemler biraz karışık geldi

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Bana direk yapıştırıp kullanabileceğimiz bir RGB lazım. PC ile sekronize olması şart değil

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
RE: Cvp: Rgs ışıklandırma ve arka plan

Semih48' Alıntı:
Ürünün linkini atar mısınız . Bide dediğiniz işlemler biraz karışık geldi

Aldığım ledler bunlar:
Eğer alıp direk kullanmak istiyorsanız bu tür kontrolcülere ihtiyacınız olacak.
Yanına da kullandığınız ledlerin uzunluğuna göre amper değerini, aldığınız led tipine göre de ona uyacak voltaj değerini seçeceğiniz adaptöre ihtiyacınız olacak. Seçerken attığım linkin de altında bulunan gibi yönergelere bakabilirsiniz.

Benim yaptığım sisteme yönelirseniz biraz uğraştırır. Fakat ufak bir miktar lehim yapma ve devre kurma bilgisiyle çok rahat yaparsınız. Ve daha kapsamlı, istediğinizi yapabileceğiniz bir sistem oluşturmuş olursunuz.
   Bu video yardımcı olabilir:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Rgb ışıklandırma ve arka plan

Ben konuyu açan arkadaşın bu tarz yorucu işlerle işi olduğunu hiç sanmıyorum :)
https://urun.n11.com/serit-led/ws28...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Konfigini kendin yapabilirsin 65 TL den başlıyor baya bir yukarıya çıkıyor, Kontrolcü ile alırsan tak çalıştır yaparsın.
Bunu da kendim kullanıyorum tabiki geçmişte daha uyguna almıştım.
https://www.bilgisayarmodifiye.com/...-urunleri/masa-arkasi-adreslenebilir-led.html
İnceleyebilirsin.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: Rgb ışıklandırma ve arka plan

ugur.gozaydin' Alıntı:
@"BatuhanKLC" 'nin önerdiği https://www.bilgisayarmodifiye.com adresi bu konuda bence en iyi firmalardan birisi. Modifiye konusunda çok özgün ve güzel ürünler var bakılabilir.

Daha önce birkaç kere alışveriş yaptım , telefonla konuşursanız alışverişiniz zorlaşır , hitap tabiri caizse bizim mahallenin bebeleri gibi ama ürünlerin hiçbirinde sıkıntı yok. Siteden siparişi verin güvenle gelsin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Bende bir defa arkadaşıma buradan bir ürün aldırmıştım bir sorun yaşamadı ama canlı muhabbetlerini(Hitap biçimlerini) bilemiyorum tabi.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ne lehim yapacak aletim ne de vaktim var. Bu yüzden direk tak çalıştır ve kumanda tarzı kontrolcü ile yönetebildiğim bir ürüne ihtiyacım var. Masanın karşısına ve yanlarına döşemeyi planlıyorum. Benden tarafta olmicak göz yormasın diye. Attığınız ürünü inceledim ama sanki PC ye takıp çalıştırmak için üretilmiş. Hem gücünü PC den alıyor,hemde sanırım sekronize olması için öyle yapılmış. Benim istediğim PC dışında USB ile ve ya prize takıp çalıştırmalık bir ürün.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Semih48' Alıntı:
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ne lehim yapacak aletim ne de vaktim var. Bu yüzden direk tak çalıştır ve kumanda tarzı kontrolcü ile yönetebildiğim bir ürüne ihtiyacım var. Masanın karşısına ve yanlarına döşemeyi planlıyorum. Benden tarafta olmicak göz yormasın diye. Attığınız ürünü inceledim ama sanki PC ye takıp çalıştırmak için üretilmiş. Hem gücünü PC den alıyor,hemde sanırım sekronize olması için öyle yapılmış. Benim istediğim PC dışında USB ile ve ya prize takıp çalıştırmalık bir ürün.

Benim attığım 2 ürün de pirizden güç alıyor ve uzaktan kumandalı kontrolcüsü var onunla kontrolü sağlıyorsunuz. Kendim kullanıyorum sorun yok (pc modifiye linkindekini).

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Mümkünse fotoğraflarını atma şansınız var mı ?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Semih48' Alıntı:
Mümkünse fotoğraflarını atma şansınız var mı ?

Youtube Tükkan yaz kardeşim kanalıma gir videolardaki masa arkasındaki led pc modifiyeden alınma led şu an evde değilim . Rengarenk de yanabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri