oyun zormu peki ?Hepsi güzel oyunlar aslında ama 1 almayın. Çok çabuk para kasılıyor ve eski oyun sonuçta çabuk biter. 2 Oynuyorum o da güzel aslında alınabilir. 3. Oyunda motorlar daha çeşitlidir büyük ihtimalle. O yüzden onu seçin bence.
Bence kolay. R1 Gibi motorlarda sürmek zorlaşıyor güç fazla olduğu için.oyun zormu peki ?
Kaldırır. Ben 3200g ve 8 GB Ram ile oynuyorum. Kontrol ayarlarını hiç ellemedim , bilmiyorum.peki kontrol ayarları vb şeyleri nasıl yapmalıyım ve sistemim kaldırırmı rx 6600 i5 11400 var @Syqex
peki kariyer mi oynamalıyım ?Kaldırır. Ben 3200g ve 8 GB Ram ile oynuyorum. Kontrol ayarlarını hiç ellemedim , bilmiyorum.
Başka türlü para birikmiyor diye biliyorum. Serbest yarışlarda çok az geliyor.peki kariyer mi oynamalıyım ?
ride 4 oynuyorum mükemmel bişey abi ya grafikler,motorlar vs mükemmel bisi bide gamepad ile oynuyorum misss (gerçekte de motor sürücüsüyüm) oyun gerçekçi yani alınabilir 4 al paran varsaarkaşlar selamlar ride oyunu alnırmı 1 veya 2 veya 3 alıcam sizce hangisini almalıyım @Syqex