Öncelikle Merhaba,
Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı seçiminde kararsız kalıyorum. Topladığım sistemi öncelikle size anlatayım.
AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
ADATA XPG D41 RGB 16GB Ram 3200 MHz
Gigabyte B450M H Anakart
Frisby 600W 80+ Bronze PSU
Asus Vento VG06F RGB Kasa
Toplamış olduğum sistemim bu. 2 ekran kartı arasında gidip geliyorum.
1-- XFX RX 5600 XT THICC III Ultra RX-56XT6TB48 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı
Link= Tıklayınız.
2-- Asus DUAL-RTX2060-A6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı
Link= Tıklayınız.
İki ekran kartı arasındaki fiyat farkı 400-500 TL bandında oynuyor. Kafamdaki düşünce şu, aldığım topladığım sistem beni uzun bir süre boyunca götürmesi lazım gerek oyun gerek yazılım işleri vs. konusunda. Ben bütçe dahilinde bir monitör de almak istiyorum eğer 5600XT'yi alırsam istediğim monitörü bütçemle karşılayabiliyorum. Kafamın karışmasında ki sebep şu, sizce RTX 2060 ekran kartını alıp, monitörü daha sonraya ertelemeli miyim? Elimde eski bir vga monitörüm var. Bildiğimiz üzere RTX ekran kartlarında RAY TRACING teknolojisi var. Bir de iki ekran kartı arasında ki performans farkı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.
Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı seçiminde kararsız kalıyorum. Topladığım sistemi öncelikle size anlatayım.
AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
ADATA XPG D41 RGB 16GB Ram 3200 MHz
Gigabyte B450M H Anakart
Frisby 600W 80+ Bronze PSU
Asus Vento VG06F RGB Kasa
Toplamış olduğum sistemim bu. 2 ekran kartı arasında gidip geliyorum.
1-- XFX RX 5600 XT THICC III Ultra RX-56XT6TB48 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı
Link= Tıklayınız.
2-- Asus DUAL-RTX2060-A6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı
Link= Tıklayınız.
İki ekran kartı arasındaki fiyat farkı 400-500 TL bandında oynuyor. Kafamdaki düşünce şu, aldığım topladığım sistem beni uzun bir süre boyunca götürmesi lazım gerek oyun gerek yazılım işleri vs. konusunda. Ben bütçe dahilinde bir monitör de almak istiyorum eğer 5600XT'yi alırsam istediğim monitörü bütçemle karşılayabiliyorum. Kafamın karışmasında ki sebep şu, sizce RTX 2060 ekran kartını alıp, monitörü daha sonraya ertelemeli miyim? Elimde eski bir vga monitörüm var. Bildiğimiz üzere RTX ekran kartlarında RAY TRACING teknolojisi var. Bir de iki ekran kartı arasında ki performans farkı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.