Rtx 3060 eyiklik

Huseyin can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rtx 3060 tuf modelini satın aldım ve eyiklik olduğunu far ettim sonrada bir kalemi sol tarafına sıfır şekilde keskip sağ tarafına ekran kartını hafif kaldırıp kalemi koydum ekran kartına yada anakarta sorun olrumu merak ettim ve kalrmsizmi daha iyi kalemlimi ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ekran kartı sarkıyorsa tabii ki tutacak bir şey olması daha mantıklı. Bunun için ayrı olarak tutacak şeyler satılıyor. Fiyatları yada kaliteleri falan nasıldır bilmiyorum ama belki değerlendirilebilir.

KS

Huseyin can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı sarkıyorsa tabii ki tutacak bir şey olması daha mantıklı. Bunun için ayrı olarak tutacak şeyler satılıyor. Fiyatları yada kaliteleri falan nasıldır bilmiyorum ama belki değerlendirilebilir.
Bu işte yeniyim bu yüzden çekiniyorum bu yaptığım işlem yetersiz ise bu sarkama ekran kartına zarar verirmi teşekkürler (şu an düz dueuyor ama korktuğum şey ekran kartını gerdirmek)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Rtx 3060 tuf modelini satın aldım ve eyiklik olduğunu far ettim sonrada bir kalemi sol tarafına sıfır şekilde keskip sağ tarafına ekran kartını hafif kaldırıp kalemi koydum ekran kartına yada anakarta sorun olrumu merak ettim ve kalrmsizmi daha iyi kalemlimi ?
Hocam sarkma ana karta zarar verir ve kırabilir kasanıza uygun kart tutucağı almanız en iyisi olur yada kasanızı yana yatık kullanın.

ASTR0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ekran kartının anakarta takılan kısmı (adını tam hatırlayamadım) kırılabilir veya bükülebilir internette bunun önüne geçmek için tutacaklar satılıyor ondan almanızı öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri