İ5 12400f ve rtx 3060 için PSU arıyorum. Kaç wattlık yeterli olur? Önerileriniz nelerdir?
Bütçe: 1000
Attığınız fsp modelinde sertifika yok. Önemli mi bu sertifika ?![]()
XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.905,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangi modelleri önerirsiniz ?550 W aşağısına düşmemen iyi olur. Daha yüksek ilerisi için daha iyi olacaktır.
Sertifika var 80 PLUS var verimlilikle alakalı bu bütçelerde bronze ve ya Plus bulabilirsin. XPG Pylon FSP nin bu modelinden daha iyi onu al bence ama ileri dönük dersen FSP alınabilir ikisi de kaliteli ürünlerdir.Attığınız fsp modelinde sertifika yok. Önemli mi bu sertifika ?
Hangi modelleri önerirsiniz ?
550W Olarak atılan Pylon modeli iyi. FSP de hangi sertifika yok onu anlamadım.Attığınız fsp modelinde sertifika yok. Önemli mi bu sertifika ?
Hangi modelleri önerirsiniz ?
Bronze sertifika falan oluyor ya ondan bahsediyorum.550W Olarak atılan Pylon modeli iyi. FSP de hangi sertifika yok onu anlamadım.
550 watt sorun çıkarmaz yani. İleride yükseltcem zatenSertifika var 80 PLUS var verimlilikle alakalı bu bütçelerde bronze ve ya Plus bulabilirsin. XPG Pylon FSP nin bu modelinden daha iyi onu al bence ama ileri dönük dersen FSP alınabilir ikisi de kaliteli ürünlerdir.
550W şuan ki sistemin için yeterliBronze sertifika falan oluyor ya ondan bahsediyorum.
550 watt sorun çıkarmaz yani. İleride yükseltcem zaten
550W şuan ki sistemin için yeterli
Çok teşekkür ederimBu sistemle 550w yeterli. İleride PSU da yükselir daha yüksek kartları da kullanırsınız.
Rica ederimÇok teşekkür ederim