Alınır fiyat çok iyi. 65-75 arası çalışırMSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 8G OC
7400tl alınır mı https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-3060-ventus-2x-8g-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-59988/
Ventus modeli ısınıyor diye biliyorum. Başka bir karta yönelmek daha doğru olur bence.
grafik ağırlıklı oyunlarda 70 derece sabit denilebilir.ventus almayın hocam soğutması iyi değil.
buda var ama tercih eder misin bilmemgrafik ağırlıklı oyunlarda 70 derece sabit denilebilir.
bunu gördüm beğendim bence performasn olarak alınacak kartta 2-3 yıl kullanımda neler yaşatır belli değil işte.buda var ama tercih eder misin bilmem
![]()
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
13dk oldu indirim başlayalı sadece 4 adet satıldı. vazgectim millet almıyor ciddenbuda var ama tercih eder misin bilmem
![]()
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr