Dediğiniz gibi hotspot %90 hocamGPU-Z kısmındaki sensör bölümünü atar mısın ? Burada Core yazıyor hotspot olabilir bu.
Dediğiniz gibi hotspot %90 hocamGPU-Z kısmındaki sensör bölümünü atar mısın ? Burada Core yazıyor hotspot olabilir bu.
GPU-Z sonuçları hocam.
Maalesef iade edemiyorum. Yeni bir ekran kartına geçmek için de henüz erken benim için. Maddi anlamda yanisıvı soğutma ekran kartında oluyo mu ki? bide RTX 3060 v2 Phoenix 12GB 192 bit in fan sayısı az daha fanlı bir ekran kartı alın eğer iade edebiliyorsanız 3060 güçlü bir ekran kartı ve tek fan çok iyi bir tercih değil bence
2200 RPM ve 80 derece biraz fazla. Kasa hava almayan bir yerde mi ? Kasa fanları çalışması nasıl ?GPU-Z sonuçları hocam.
Hocam keşke alırken konu açsaydınız sıcaklık nedeniniz yüksek ihtimal tek fandan kaynaklı o kadar paraya bende üzüldüm yenisini almakta mümkün değilMaalesef iade edemiyorum. Yeni bir ekran kartına geçmek için de henüz erken benim için. Maddi anlamda yani
o zmn kasayı ayak altında değilde masanın üstünde ve çevresinin kapalı olmamsına dikkat edinMaalesef iade edemiyorum. Yeni bir ekran kartına geçmek için de henüz erken benim için. Maddi anlamda yani
uygun bir fiyata satıp yenisini alabilirsin belkiMaalesef iade edemiyorum. Yeni bir ekran kartına geçmek için de henüz erken benim için. Maddi anlamda yani
Kasa masanın üstünde ve camı açık. 4 fan var ve çalışmalarında en ufak bir sorun yok. Kasa da dar boğaz olma sorunu olabilir mi ? GT301 kasa2200 RPM ve 80 derece biraz fazla. Kasa hava almayan bir yerde mi ? Kasa fanları çalışması nasıl ?
Darboğaz kasa değil işlemciden yapar. Zaten sendeki işlemci o ekran kartı için yetersiz. Darboğaz olur FPS drop falan yersin anlık olarak. Camı kapadığında ne kadar oluyor sıcaklık ?Kasa masanın üstünde ve camı açık. 4 fan var ve çalışmalarında en ufak bir sorun yok. Kasa da dar boğaz olma sorunu olabilir mi ? GT301 kasa
Aslında çok fark etmiyor 83-86 arası gidip geliyor. Peki ekran kartını değil de işlemciyi değişsek ne kadar idare eder ?Darboğaz kasa değil işlemciden yapar. Zaten sendeki işlemci o ekran kartı için yetersiz. Darboğaz olur FPS drop falan yersin anlık olarak. Camı kapadığında ne kadar oluyor sıcaklık ?
Camı kapatıp üst kısma 2 tane 120mm fan alıp egzoz olarak kullan. Biraz daha sıcaklıklara faydası olur. Bu fandan 2 tane al kasanın kontrolcüsüne bağlayabiliyorsun. İşlemciyide Ryzen 5 5600 falan alabilirsin darboğaz kesilmesi için.Aslında çok fark etmiyor 83-86 arası gidip geliyor. Peki ekran kartını değil de işlemciyi değişsek ne kadar idare eder ?
İlgin için çok teşekkür ediyorum hocam. En kısa zamanda işlemciyi yenileyeceğim. Alırken dahi aklımda soru işaretleri vardı zaten işlemci konusunda. 2 tane fanın siparişini verdim bileCamı kapatıp üst kısma 2 tane 120mm fan alıp egzoz olarak kullan. Biraz daha sıcaklıklara faydası olur. Bu fandan 2 tane al kasanın kontrolcüsüne bağlayabiliyorsun. İşlemciyide Ryzen 5 5600 falan alabilirsin darboğaz kesilmesi için.
![]()
Aerocool Mirage 12 Lite ARGB AE-CFMRGL12 Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool Mirage 12 Lite ARGB AE-CFMRGL12 Kasa Fanı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool Mirage 12 Lite ARGB AE-CFMRGL12 Kasa Fanı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu fanlar baya iyi fiyatına göre hem görüntü bozulmaz. İşlemci için çok acele etme belki uygun fiyatlı Ryzen 7000 serisi gelir direk ona geçiş yaparsın. Bu haliyle yine idare eder seni.İlgin için çok teşekkür ediyorum hocam. En kısa zamanda işlemciyi yenileyeceğim. Alırken dahi aklımda soru işaretleri vardı zaten işlemci konusunda. 2 tane fanın siparişini verdim bile![]()
Hocam pc hocası instada paylaşıldı gümrüksüz vergisiz fiyatları bakabilir arkadaşBu fanlar baya iyi fiyatına göre hem görüntü bozulmaz. İşlemci için çok acele etme belki uygun fiyatlı Ryzen 7000 serisi gelir direk ona geçiş yaparsın. Bu haliyle yine idare eder seni.
29 Ağustos'ta bir etkinlik olacak. Orda açıklayabilirler 7000'i. 2022 3.çeyrek diyorlardı en son. Çok teşekkürler üstad sağolasınBu fanlar baya iyi fiyatına göre hem görüntü bozulmaz. İşlemci için çok acele etme belki uygun fiyatlı Ryzen 7000 serisi gelir direk ona geçiş yaparsın. Bu haliyle yine idare eder seni.
Aynen gördüm hocam. Haberi 15'inde paylaşmışlardı.Hocam pc hocası instada paylaşıldı gümrüksüz vergisiz fiyatları bakabilir arkadaş