RTX 3060 Sisteme PSU ve Kasa Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
3060 kartı 1080p için yeterlidir 3060 Ti kartını boş verin. İleride yada şimdi monitör değiştiririm QHD ürün alırım derseniz 3070 seçin minimum.
Yok zaten monitör de alacağım 1080 p 24 inç 144hz

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
B660 yongası dolu bir yongadır ve evet öneririm. İleriye yatırım olur. H610 serisi en dip yonga setidir.
Ozmn indirimli denk getirip almak mantıklı olur. Asus prime b660m yada msi pro b660m alıcam büyük ihtimalle en kötü asus prime h610m yada msi pro h610m alırım.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Genel olarak denk sayılırlar ama fiyat anlamında evet çok daha mantıklı.
Hocam son olarak bir şey daha sprmak istiyorum bu h610m-k ve H610m-a bunların ne farkı var birisi k birisi a bide g fln var bir fark var mı aralarında

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
M-A modelinde 2 adet M.2 yuvası var. M-K modelinde 1 adet yuva var. Ayrıca M-A modelinde anakart üzerindeki VRM bölümünü soğutan metal bir bileşen var. Birde M-A modelinde ARGB ve RGB soketleri var. M-K modelinde sadece RGB soketi var. Anakart üzerinden A-RGB kontrolü yapmak için gereken soket sadece M-A üründe var.

Genel toplamda M-A modeli daha dolu.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
M-A modelinde 2 adet M.2 yuvası var. M-K modelinde 1 adet yuva var. Ayrıca M-A modelinde anakart üzerindeki VRM bölümünü soğutan metal bir bileşen var. Birde M-A modelinde ARGB ve RGB soketleri var. M-K modelinde sadece RGB soketi var. Anakart üzerinden A-RGB kontrolü yapmak için gereken soket sadece M-A üründe var.

M-E M-G fln da var bunların arasından en iyisi m-a olan değil mi. Birde bu b660m içinde mi geçerli

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

Hocam ben kafam çok karıştı siz bana en iyisi benim için yeterli olacak anakartı söyleseniz çok iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam ben kafam çok karıştı siz bana en iyisi benim için yeterli olacak anakartı söyleseniz çok iyi olur.
H610 için önerdiğim MSI modeli seçebilirsiniz. Veya benzer fiyata varsa ASUS H610M-A alın. B660 içinde benzer şekilde ASUS B660M-A veya pahalıysa ASUS ürünü yerine MSI B660M-G seçilebilir.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
H610 için önerdiğim MSI modeli seçebilirsiniz. Veya benzer fiyata varsa ASUS H610M-A alın. B660 içinde benzer şekilde ASUS B660M-A veya pahalıysa ASUS ürünü yerine MSI B660M-G seçilebilir.
Hocam H610m-a 2350 b660m-a 3150.asus h610m-k 1800 TL sizin önerdiğiniz msi ise 1950 tl. Eğer burdaki asıl olay m2 yuvası ide benim için 1 adet yeterli. Asus h610m-k mı almalıyım yoksa sizin önerdiğiniz msi modeli mi? Birde sizin önerdiğiniz kart yurt dışından galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri