- Tepki
- 524
lowda oynarsan ve arkada uyguama acık deglken 250 cıvarı gezmesı laızm amahocam aynı sorun bendede var 15.12400f rtx3060 12gb valorant 200fps
lowda oynarsan ve arkada uyguama acık deglken 250 cıvarı gezmesı laızm amahocam aynı sorun bendede var 15.12400f rtx3060 12gb valorant 200fps
Hocam 12400 f diyor en kötü low da 300 olmalılowda oynarsan ve arkada uyguama acık deglken 250 cıvarı gezmesı laızm ama
intel işlemcilere hakim değilim kusura baka ama galiba hıgda oynuyorHocam 12400 f diyor en kötü low da 300 olmalı
Hocam neyde oynarsa oynasın 5600 rakibi bir işlemciintel işlemcilere hakim değilim kusura baka ama galiba hıgda oynuyor
DÜŞÜKTE HOCAMintel işlemcilere hakim değilim kusura baka ama galiba hıgda oynuyor
DÜŞÜKTE OYNUYORUM VE 200 190 CİVARIHocam neyde oynarsa oynasın 5600 rakibi bir işlemci
2 ay oldu alalı arka planda hiçbirşey açık deil ilk ay 400 veriyordu anlamadımBu biraz garip
Güç tasaruf modunda falan değil demi hocamDÜŞÜKTE HOCAM
DÜŞÜKTE OYNUYORUM VE 200 190 CİVARI
2 ay oldu alalı arka planda hiçbirşey açık deil ilk ay 400 veriyordu anlamadım
yok hocam aksine yüksek performansGüç tasaruf modunda falan değil demi hocam
Bilmiyorum hocam o zamanyok hocam aksine yüksek performans
formatmı atmam gerekiyor hocamBilmiyorum hocam o zaman
Denenebilirformatmı atmam gerekiyor hocam
olabilir sistem benim değil ben arkadaşıma açtım forumu msconfig ayarlarında olabilir mi yada bios update yapmamış bundan kaynaklı bir sorun olabilir mi sistemi gaming gen trden satın almış toplu sistem kasayı toplayıp açtığında otomatik format gelmiş kurdu bende oradan sistem aldım aynısı bende de geldi ama ben kendim tekrardan bir format daha attım sorun format bios kaynaklı olabilir mi ?düşük bir ihtimal ancak sorun şundan da kaynaklanabilir;
-anakart ZEN, ZEN+, ZEN2 işlemci desteği var yanlış okumuyorsam.
-İşlemciniz ise ZEN3 mimarili bir işlemci.
işlemciniz o sistemde şu an zen2 gibi çalıştığı için böyle FPS düşüklükleri veya animasyon kayıpları yaşama ihtimali olabilir mi acaba?
tamamdır hocam teşekkürlerDenenebilir
Ha birde benim işlemcim boşta 80 e yaklaşıyordu oyunda 90 olup kapanıyordu bir baktım görev yöneticisinden arkada çalışan bilmediğim bir uygulama işlemciyi %70 80 kullanıyor araştırdım virüsmüş sildim ve düzeldiformatmı atmam gerekiyor hocam
hocam bios güncel değil galiba ondan olabillirmitamamdır hocam teşekkürler
Olabilirolabilir sistem benim değil ben arkadaşıma açtım forumu msconfig ayarlarında olabilir mi yada bios update yapmamış bundan kaynaklı bir sorun olabilir mi sistemi gaming gen trden satın almış toplu sistem kasayı toplayıp açtığında otomatik format gelmiş kurdu bende oradan sistem aldım aynısı bende de geldi ama ben kendim tekrardan bir format daha attım sorun format bios kaynaklı olabilir mi ?
geçmiş olsun hocam iyi oyunlarHa birde benim işlemcim boşta 80 e yaklaşıyordu oyunda 90 olup kapanıyordu bir baktım görev yöneticisinden arkada çalışan bilmediğim bir uygulama işlemciyi %70 80 kullanıyor araştırdım virüsmüş sildim ve düzeldi
Olabilirhocam bios güncel değil galiba ondan olabillirmi
elinde eğer 16gb usb var ise https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 buradan uygun adımları yada youtube da videoları var oradan da izleyerek temiz bir kurulum yapmanı öneririm sistemin toplu sistem ise bios yada formal düzgün atılmamış olabilir ayriyeten ram mhzlerin düzgün değildir 3200 mhzlik ramler şuan standart 2666da çalışıyor olabilir onları kontrol etmeni öneririm bios ekranından bakabilirsinformatmı atmam gerekiyor hocam
hocam görev yöneticisinde 2133 yazıyor mhzelinde eğer 16gb usb var ise https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 buradan uygun adımları yada youtube da videoları var oradan da izleyerek temiz bir kurulum yapmanı öneririm sistemin toplu sistem ise bios yada formal düzgün atılmamış olabilir ayriyeten ram mhzlerin düzgün değildir 3200 mhzlik ramler şuan standart 2666da çalışıyor olabilir onları kontrol etmeni öneririm bios ekranından bakabilirsin
hocam görev yöneticisinde 2133 yazıyor mhz
biostan ayarlamalısın o zamanhocam görev yöneticisinde 2133 yazıyor mhz
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram ramlar bu hocam 2 tane