- Tepki
- 889
Sıfırda da olur kullanımdan dolayı ve ya yıpranmadan değil kart yüke girince oluyor.Peki bu oluşan ses kullanımdan dolayı mı sıfır olan bir karttada oluyor mu ?
Sıfırda da olur kullanımdan dolayı ve ya yıpranmadan değil kart yüke girince oluyor.Peki bu oluşan ses kullanımdan dolayı mı sıfır olan bir karttada oluyor mu ?
Sıfırdan da çıkıyor sonradan da çıkıyor genel fabrikasyon da oluyor amd veya nvidia fark etmiyor kimisinde çok ses yapar kimisinde duymak için kulağını sıfır koymalısın şans işi diyorlar ama belii seri parti ürünlerde banttan geçenlerle ilgili bencePeki bu oluşan ses kullanımdan dolayı mı sıfır olan bir karttada oluyor mu ?
Psularda falan da oluyor aynı sorunSıfırdan da çıkıyor sonradan da çıkıyor genel fabrikasyon da oluyor amd veya nvidia fark etmiyor kimisinde çok ses yapar kimisinde duymak için kulağını sıfır koymalısın şans işi diyorlar ama belii seri parti ürünlerde banttan geçenlerle ilgili bence
Aslında bobin dediğimiz kapasitörlerin içinden geçen elektrik akımıyla oluyor bazen ve çoğu teknolojik alette bunlar var güç kaynaklarında bunu minimuma indirmek için bir de soğutma için alüminyum bariyerler kullanılıyor ekran kartlarında bunu kullanmak kolay değil gibi ne kadar güç ne kadar bobin o kadar akım ve ses olabiliyor . Yeni nesil kartlarda daha çok olacak bu diye düşünüyorum bir de çünkü çok güçlü kartlar bakalım ne olacak.Psularda falan da oluyor aynı sorun
Msi gaming x 6800 ile 5600x nasıl olur ?2 kart arasında kalınacak bir durum yok bence, 6700 XT seçilmeli.
Darboğaz bir tık göz kırpabilir.Msi gaming x 6800 ile 5600x nasıl olur ?
Hangi çözünürlük ?Msi gaming x 6800 ile 5600x nasıl olur ?
1080p ve 2kHangi çözünürlük ?
1080de olmazsa 2kda hiç olmaz hocam o nasıl mantık ?1080 p de sıkıntı olmazda 2k bilmiyorum
2k ekran kartını daha çok zorlar darboğaz daha az olur.1080de olmazsa 2kda hiç olmaz hocam o nasıl mantık ?
Cümleyi ters yazdım m pardon2k ekran kartını daha çok zorlar darboğaz daha az olur.
Sıkıntı yok bende de oluyor bazen aynı şey.Cümleyi ters yazdım m pardon
Hocam 3080 ti niz varsa neden 3080 kullanasınız ki zaten? 3080 in bilmediğim bir özelliğimi var?İmzada görünüyor![]()
3080 ti ilk fanı bozuk 3080 i arkadaştan aldımHocam 3080 ti niz varsa neden 3080 kullanasınız ki zaten? 3080 in bilmediğim bir özelliğimi var?
QHD bir çözünürlükte oyunculuk için idealdir.Msi gaming x 6800 ile 5600x nasıl olur ?
maşallah hocam o fiyata nasıl buldunuz zamanda geriye falan mı gittiniz7.500₺ 6700xt 3 merch. 7750 rtx 3060 tuf gaming
2. Elmaşallah hocam o fiyata nasıl buldunuz zamanda geriye falan mı gittiniz