Neden peki ?6700xt 3x merch tercih ederim.
coin weihn, watmann bunlar ne oluyor bilmiyorum kusura bakmayınArkadaşınız ben dert istemem takarım ekran kartını nvdia nimetlerinden yararlanırım derse 3060 yok ben şansımı amd de denemek istiyorum, coin weihn yada watmann gibi ihtimalleri göze alıyorum saf güç olarak tatmin olmak istiyorum derse amd tabiki
Sizin dediğinizde doğru ama coil whine yeterince sesli değilse bir sorun olmaz ve fps sabitlendirilebilir ve watmann sorunu kötü bişi değil bence sistem hata veriyor sıkıntı var diye seninde bunu düzeltmeni istiyor ama kullanıcıya kalmış.Arkadaşınız ben dert istemem takarım ekran kartını nvdia nimetlerinden yararlanırım derse 3060 yok ben şansımı amd de denemek istiyorum, coin weihn yada watmann gibi ihtimalleri göze alıyorum saf güç olarak tatmin olmak istiyorum derse amd tabiki
Coil wh çok yüksek ihtimalle olucaktır.Neden peki ?
Watman bir uyarı gibi birşey açıklarım coil de sistem yüke girince kartta cızırtı sesi geliyor ama bir problem değil sadece sescoin weihn, watmann bunlar ne oluyor bilmiyorum kusura bakmayın
Yüksek seviyeyse tabi üzer ama ekran kartının zorlamayacak oyun oynarsa bence sorun olmaz diye düşünüyorum fazla ses olursa garantiye gönderir ama kafasının rahat olmasını istiyorsa 3060 alsınValla ses arkadaşı üzer![]()
Sırf ses için almamak çok mantıksız ama %100 olcak diye birşey yok.Valla ses arkadaşı üzer![]()
Youtubedan bakabilirsinBu sesin videosu var mı ?