3060 RT çekirdekleri bakımından daha iyidir 6700xt rt performans kötü olur saf güç istiyorsanız 6700xt dümdüz oynarsınız ama Ray Tracing ışın izlemede 3060 daha iyi olacaktır.
Evet bende şimdi farkettim .d Her ekran kartında olabiliyormuş valla ben her türlü 6700xt tercih ederim kafa dengi 3070 -3070 ti arasıYoutube da 3080 dede olan var amd e özgü bir şey değilmiş ki bu
Işın izleme filan boş iş bana göre bende 3080 var ben bile kullanmıyorum ilgimi çekmiyor hiç3060 RT çekirdekleri bakımından daha iyidir 6700xt rt performans kötü olur saf güç istiyorsanız 6700xt dümdüz oynarsınız ama Ray Tracing ışın izlemede 3060 daha iyi olacaktır.
Hangi kartı kullanıyorsunuz?Işın izleme filan boş iş bana göre bende 3080 var ben bile kullanmıyorum ilgimi çekmiyor hiç
Dediğim gibi isteğe bağlı bende 3080 olsa her türlü yararlanırdım boş bir şey değil benceIşın izleme filan boş iş bana göre bende 3080 var ben bile kullanmıyorum ilgimi çekmiyor hiç
İmzada görünüyorHangi kartı kullanıyorsunuz?
Tabiki canım. Zevk ile oynayanda vardırDediğim gibi isteğe bağlı bende 3080 olsa her türlü yararlanırdım boş bir şey değil bencetabi zevkler ve renkler meselesi arkadaşınıza bağlı Rt li rt siz ileri de kullancağı özellikler bakımından yazılımsal artılar zaten düz oyun oynarım mantığıysa 6700xt alınır ultra grafik en iyi çözünürlük
![]()
320 gb ramda az gibi geldi o sistemeİmzada görünüyor![]()
Bende ilk gördüğümde şaşırmıştım 1 sıfır fazla atılmış sanırım.320 gb ramda az gibi geldi o sisteme
Fazla olmuş düzeltiyim
Attığım sesi dinlediniz mi ?Fazla olmuş düzeltiyim
Evet dinledim ama bu tamamen şans 2. El olarak alıncak kart en azından denenir testlerde belli eder diye düşünüyorum sizce ?Attığım sesi dinlediniz mi ?
bir de 3080 Tİ var RT nin dibine vururdum ben o kartla o sistemle ah ahFazla olmuş düzeltiyim
Çoksa garantiye gidilip değişiyor diye biliyorum forumda okuduğuma göre Asus için bir limit varmış değişim onun üstündeyse yapılıyor sanırım birazını normal sayıyor.Evet dinledim ama bu tamamen şans 2. El olarak alıncak kart en azından denenir testlerde belli eder diye düşünüyorum sizce ?
Valla bir şey diyim mi rt i açınca midem bulanıyor ciddi anlamda neden oluyor bilmiyorum toplasan 2 kere açmışımdır 3 olmamıştır.bir de 3080 Tİ var RT nin dibine vururdum ben o kartla o sistemle ah ah![]()
Peki bu oluşan ses kullanımdan dolayı mı sıfır olan bir karttada oluyor mu ?Çoksa garantiye gidilip değişiyor diye biliyorum forumda okuduğuma göre Asus için bir limit varmış değişim onun üstündeyse yapılıyor sanırım birazını normal sayıyor.
İçindeki bibonların birbirine değmesi sıfırda olsa oluyorPeki bu oluşan ses kullanımdan dolayı mı sıfır olan bir karttada oluyor mu ?