RTX 3070 Sıvı Soğutmalı PC Önerisi (Mayıs 2022)

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar,

Ben oyun oynamak için bir PC toplamak istiyorum. Kafamda belli bir fiyat yok. Elimde AMD Ryzen 5 5600x var. Bir de RTX 3070 arıyorum. 14.000₺'ye Evga'nın LHR modelini buldum. LHR olması kötü mü onu da bilmiyorum.

Rica edersem sıvı soğutmalı olacak şekilde diğer parçalarda yardım eder misiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

67Hüseyin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar ben oyun oynamak için bı PC toplamak istiyorum belli bi fiyat kafamda yok elimde ryzen 5 5600x var 2aydir mevcut birde rtx 3070 arıyorum evganin lhr modeli buldum 14000 e lhr olması kötü mü onu da bilmiyorum rlca edersem sıvı soğutmalı olacak şekilde diğer parçalarda yardım eder misiniz
Lhr olması gücü azaltmıyo ama mining kazacaksan azaltıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
LHR kilidi kırıldı deniyor mining yapılacaksa da sorun yok denilebilir.

14K bütçeye işlemci ve ekran kartı hariç 3070 kartı ve 5600X işlemcisine uygun sistem önerinizi müsait bir zamanda yapacağım.

Son düzenleme:
KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
LHR kilidi kırıldı mining yapılacaksada sorun yok.

14K bütçeye işlemci ve ekran kartı hariç 3070 kartı ve 5600X işlemcisine uygun sistem önerinizi müsait bir zamanda yapacağım.
Peki evganin lhr 3070 kartını önerir misiniz
Bu arada önerinizi 14k değilde ekran kartını 14k ya alayım mı diye sordum onun dışında ekran kartı ve işlemci dışında öneri yaparsaniz f p şeklinde çok uçuk gitmek istemiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Alınır sorun yok o fiyata.

Diğer bileşenler için maksimum bütçe belirtmenizi isteyeceğim. Böyle ucu açık oluyor.

KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Alınır sorun yok o fiyata.

Diğer bileşenler için maksimum bütçe belirtmenizi isteyeceğim. Böyle ucu açık oluyor.
Yani 4k işlemciye vermiştim 14k ekran kartı 18 e mal olacak 7 civarı diğer bileşenler olursa benim için iyi olur 25 e tekabül eder mümkünse ayrı olarak uygun bi 2k monitör önerisi yaparsanız kavisli ekran 27 inch.
Ekran kartlarında ise şu ikisinden hangisini alayım

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani 4k işlemciye vermiştim 14k ekran kartı 18 e mal olacak 7 civarı diğer bileşenler olursa benim için iyi olur 25 e tekabül eder mümkünse ayrı olarak uygun bi 2k monitör önerisi yaparsanız kavisli ekran 27 inch.
Ekran kartlarında ise şu ikisinden hangisini alayım

Bossbilişim firmasına güvenip alışveriş yapıp yapmamak size kalmış. Pek iyi bir şöhretleri yok firmanın.

disturbed58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
boss bilişimden uzak durun. farklı satıcılarda 14.5k civarına gigabyte 3070 gaming modelini bulmanız mümkün TR garantili. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var, mining kilidi kırıldı gibi bir bilgi dolaşıyor henüz bir netlik varmı bilmiyorum ama dün bilgi çıkmasına rağmen hemen piyasayı etkilemeye başlamış görünüyor. 16 ayrı satıcıda kontrol ettim nerdeyse 14 tanesinde ortalama 800TL fark var 3070 fiyatları için.

KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bossbilişim firmasına güvenip alışveriş yapıp yapmamak size kalmış. Pek iyi bir şöhretleri yok firmanın.
Tamam başka siteden bakacam uğur bey teşekkür ederim uyarınız için diğer parçalar için öneri yaparsaniz bu gün sipariş edeyim

KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
boss bilişimden uzak durun. farklı satıcılarda 14.5k civarına gigabyte 3070 gaming modelini bulmanız mümkün TR garantili. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var, mining kilidi kırıldı gibi bir bilgi dolaşıyor henüz bir netlik varmı bilmiyorum ama dün bilgi çıkmasına rağmen hemen piyasayı etkilemeye başlamış görünüyor. 16 ayrı satıcıda kontrol ettim nerdeyse 14 tanesinde ortalama 800TL fark var 3070 fiyatları için.
Hocam teşekkür ederim önerinizi dikkate alarak gigabyte 3070 aldım n11 den 14.5 a

KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam çok sağolun işlemci vardı zaten ekran kartını da sipariş ettim şuan attığınız parçaları bir bir sipariş ediyorum ve extra olarak anakart önerinizi bi tık üst segmente çıkarma şansımız var mı ileride upgrade yapmayı düşünebilirim

Son düzenleme:
KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bütçeyi yükseltmemek için onu önerdim ama bir limit verirseniz kasa için alternatifler öneririm.
Sizi yormak istemiyorum tabi kusura bakmayın heyecanımı mazur görün
Kasaya 1200 TL civarı verebilirim
Anakartı 3.5 civarları alabilirim
Ve ricam yine 4 civarına var mıdır bilmem ama 2k monitör kavisli önerirseniz sevinirm

KS

hdyslgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartın 8+4 pin CPU güç girişi var. SilverStone o PSU ürününde sadece 8 pin giriş var. Çalışır mı eksik bağlantıyla evet ama önerdiğim bir şey değildir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri