Tabiki teşekkür ederim bana biraz zaman verin sistem ve parça arşivime bakmam lazımişlemci ekran kartının hızını keser bence
olur
Tabiki teşekkür ederim bana biraz zaman verin sistem ve parça arşivime bakmam lazımişlemci ekran kartının hızını keser bence
olur
tamam efendimTabiki teşekkür ederim bana biraz zaman verin sistem ve parça arşivime bakmam lazım
Bekleyin güzel bir sistem geliyor...tamam efendim
ben teşekkür ederim
tamamBekleyin güzel bir sistem geliyor...
hocam sistem hazırmı yoksa yarınmı devam ederizBekleyin güzel bir sistem geliyor...
Hayır toplama bitirdim atıyorum özellikle anakarti hemen alın bitiyor şuan yüzde 20 indirimde o elinizi çabuk tutun onda özellikle sistem mükemmel oldu valla her parçası kalite kokuyorhocam sistem hazırmı yoksa yarınmı devam ederiz
Bu fiyata yaptığım en kaliteli sistem diyebilirim sizi uzun yıllar götürürhocam sistem hazırmı yoksa yarınmı devam ederiz
Anakart son 2 Stok bitiyor elinizi çabuk tutunhocam sistem hazırmı yoksa yarınmı devam ederiz
Kaliteli ve uzun soluklu bir sistem olmaz bence knkaHazır sistem alıp, içinden ekran kartını satsanız hem uyguna gelmez mi? Şahsi fikrim.
2K ise Asus VG27AQZ kesinlikle.bide monitör lazım 27 inç bütçe 6 bin
daha yüksek yenileme hızlı bir monitöre ihtiyacım var 165 düşük gibi biraz2K ise Asus VG27AQZ kesinlikle.
İşim bu işimi hakkıyla yaparımsağolasın güzel sistem toplamışsın
Monitör için ne kadar kaldıhelal olsun sana amca oğlu bide monitör bulsan güldürürdün yüzümüzü
Bu arada anakart in indirimli stoğu bitti sana hemen al demiştim onun yerine başka bakicaz artıkhelal olsun sana amca oğlu bide monitör bulsan güldürürdün yüzümüzü