RTX 3070Ti̇ Gami̇ng X Tri̇o 3 Aylik Sifir Ayarinda Ne Kadara Satmaliyim

KS

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
IMG_20230303_141407.jpg
anlattigi sistem dogru mudur hocam bilen var mi

KS

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
merak ettim gittim papara sanal kart oluşturdum yeni bir tane bilgileri girdim aaaa
ne göreyim bu banka ile işbirliği yapamıyorlarmış :)) çok bariz dolandırıcı burdan gören olursa en azından bilinçlenir örnek alır agalar kimse hiçbiryere kart bilgilerini girmesin

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
merak ettim gittim papara sanal kart oluşturdum yeni bir tane bilgileri girdim aaaa
ne göreyim bu banka ile işbirliği yapamıyorlarmış :)) çok bariz dolandırıcı burdan gören olursa en azından bilinçlenir örnek alır agalar kimse hiçbiryere kart bilgilerini girmesin
yapabilirseniz bi polis ihbar edin

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Ekli dosyayı görüntüle 16101hâla kart gir diyor asdfhsadf
bu arada numara yabancı numara polise ihbar etmemin bir etkisi olur mu ki
Yurtdışı dolandırıcıları nereye şikayet edilir?

Şikayet verileriniz, bir devlet tüketici koruma kurumu olan ABD Federal Ticaret Komisyonu ("FTC") tarafından tutulan bir tüketici şikayet veritabanı olan Tüketici Sentinel'e girilecektir.

Telefon dolandırıcılığı için nereye şikayet edilir?

Mağdur olduğunuz böylesi bir durum karşısında derhal şikâyet için en yakın emniyet birimine ya da Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek suç duyurusunda bulunun.

KS

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
Yurtdışı dolandırıcıları nereye şikayet edilir?

Şikayet verileriniz, bir devlet tüketici koruma kurumu olan ABD Federal Ticaret Komisyonu ("FTC") tarafından tutulan bir tüketici şikayet veritabanı olan Tüketici Sentinel'e girilecektir.
hocam bence bu herif 3 5 tlye yurtdışı wp numarası satın alıyor sadece wp özel ordan iletişime geçiyor yoksa yabancıların türklerin minik parasıyla ne işi olur

1677844020590.png

çok eğlenceli sadfhsadfads karşı tarafta kahroluyor şu an kesin

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hocam bence bu herif 3 5 tlye yurtdışı wp numarası satın alıyor sadece wp özel ordan iletişime geçiyor yoksa yabancıların türklerin minik parasıyla ne işi olur

Ekli dosyayı görüntüle 16104
çok eğlenceli sadfhsadfads karşı tarafta kahroluyor şu an kesin
recep ivedik n*h fotografını atın bitsin :) uzatmayın bence zaman kaybı

KS

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
recep ivedik n*h fotografını atın bitsin :) uzatmayın bence zaman kaybı
tabi hocam hemen :D

@OceanLaB hocam sizin tavsiyeniz nedir bu kartı görmüş olduğunuz gibi burdaki insanların yardımı sayesinde 3 ay önce kullanıma başladım elden çıkarmak istiyorum yeni kart geldi diye sizce satmaya kalkışsam kaç liradan vermeliyim

TheShazZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Alirlar almasina iste hocam da iste yani palit vs olur msi gamingx olsun asus tuf olsun rog olsun bunlar gelmez o paraya peki sizce bu kartin ederi nedir mesajlardan da goreceginiz uzere daha yeni alindi ve temiz kullanildi sizin tavsiyeniz nedir
Hocam evet kart yep yeni sayılır dediğiniz gibi ama işte piyasa fiyatları gördüğün gibi maalesef. Ha belki alan olur bilemiyorum 15-16K dan yeni olduğu için. Ama o fiyatlarada 3090 kartlar var kesin birşey de diyemiyorum

KS

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
Hocam evet kart yep yeni sayılır dediğiniz gibi ama işte piyasa fiyatları gördüğün gibi maalesef. Ha belki alan olur bilemiyorum 15-16K dan yeni olduğu için. Ama o fiyatlarada 3090 kartlar var kesin birşey de diyemiyorum
ya işte nerden nasıl satıcam hiçbir bilgim yok nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer pchocası dilerse üyelerinden birine satmak isterse ona özel 15.500'e vermeyi düşünüyorum pchocası aracılığıyla olacaksa

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri