- Tepki
- 5,046
ilk parayı isteyin hocam her zamanEkli dosyayı görüntüle 16092evet bir dolandiriciya denk geldik galibayurtdisi numarasi ve bot gibi yaziyor
ilk parayı isteyin hocam her zamanEkli dosyayı görüntüle 16092evet bir dolandiriciya denk geldik galibayurtdisi numarasi ve bot gibi yaziyor
sahibinden ile param güvende ile yapın hocam en iyisi hiç riske almayınEkli dosyayı görüntüle 16093anlattigi sistem dogru mudur hocam bilen var mi
hyrEkli dosyayı görüntüle 16096
Ekli dosyayı görüntüle 16098
sadjflkfdsa dolandırıcılığın yeni yolu galiba bu siteyi bilen var mı https://ptt-tr.sahitrade.site/card/p/
yüzde %19092955823 dolandırıcılık , varsa polise ihbar edinEkli dosyayı görüntüle 16096
Ekli dosyayı görüntüle 16098
sadjflkfdsa dolandırıcılığın yeni yolu galiba bu siteyi bilen var mı https://ptt-tr.sahitrade.site/card/p/
merak ettim gittim papara sanal kart oluşturdum yeni bir tane bilgileri girdim aaaa
yapabilirseniz bi polis ihbar edinmerak ettim gittim papara sanal kart oluşturdum yeni bir tane bilgileri girdim aaaa
ne göreyim bu banka ile işbirliği yapamıyorlarmış) çok bariz dolandırıcı burdan gören olursa en azından bilinçlenir örnek alır agalar kimse hiçbiryere kart bilgilerini girmesin
yapabilirseniz bi polis ihbar edin
Yurtdışı dolandırıcıları nereye şikayet edilir?Ekli dosyayı görüntüle 16101hâla kart gir diyor asdfhsadf
bu arada numara yabancı numara polise ihbar etmemin bir etkisi olur mu ki
hocam bence bu herif 3 5 tlye yurtdışı wp numarası satın alıyor sadece wp özel ordan iletişime geçiyor yoksa yabancıların türklerin minik parasıyla ne işi olurYurtdışı dolandırıcıları nereye şikayet edilir?
Şikayet verileriniz, bir devlet tüketici koruma kurumu olan ABD Federal Ticaret Komisyonu ("FTC") tarafından tutulan bir tüketici şikayet veritabanı olan Tüketici Sentinel'e girilecektir.
recep ivedik n*h fotografını atın bitsinhocam bence bu herif 3 5 tlye yurtdışı wp numarası satın alıyor sadece wp özel ordan iletişime geçiyor yoksa yabancıların türklerin minik parasıyla ne işi olur
Ekli dosyayı görüntüle 16104
çok eğlenceli sadfhsadfads karşı tarafta kahroluyor şu an kesin
tabi hocam hemenrecep ivedik n*h fotografını atın bitsinuzatmayın bence zaman kaybı
Hocam evet kart yep yeni sayılır dediğiniz gibi ama işte piyasa fiyatları gördüğün gibi maalesef. Ha belki alan olur bilemiyorum 15-16K dan yeni olduğu için. Ama o fiyatlarada 3090 kartlar var kesin birşey de diyemiyorumAlirlar almasina iste hocam da iste yani palit vs olur msi gamingx olsun asus tuf olsun rog olsun bunlar gelmez o paraya peki sizce bu kartin ederi nedir mesajlardan da goreceginiz uzere daha yeni alindi ve temiz kullanildi sizin tavsiyeniz nedir
ya işte nerden nasıl satıcam hiçbir bilgim yok nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer pchocası dilerse üyelerinden birine satmak isterse ona özel 15.500'e vermeyi düşünüyorum pchocası aracılığıyla olacaksaHocam evet kart yep yeni sayılır dediğiniz gibi ama işte piyasa fiyatları gördüğün gibi maalesef. Ha belki alan olur bilemiyorum 15-16K dan yeni olduğu için. Ama o fiyatlarada 3090 kartlar var kesin birşey de diyemiyorum