Hocalarım RTX 3060 mı almalıyım yoksa RX 6600 XT mi? 3060 300 tl kadar daha pahalı ne önerirsiniz?
Ama FSR2.0 ile aradaki fark iyi azaldı.Normalde saf güç olarak 6600 XT biraz daha başarılı dengi 3060 Ti kartı ama NVIDIA olsun derseniz 3060 alabilirsiniz arada dağlar yok ki DLSS gibi bir avantajda var. AMD FSR 2.0 dan daha iyi DLSS hala.
Azalması başka kalite + FPS durumunun liderliğinin hala NVIDIA üzerinde olması başka. Zaten orada özellikle HALA diye not düştüm.Ama FSR2.0 ile aradaki fark iyi azaldı.
Buranın adminleri de ne güzel katılımcıları ile sohbet ediyorAzalması başka kalite + FPS durumunun liderliğinin hala NVIDIA üzerinde olması başka. Zaten orada özellikle HALA diye not düştüm.
Oyun için istiyoeum ancak DLSS ve FSR arasındaki fark beni çok kararsız bırakıyorOyun oynayacaksaniz 6600xt öneririm. Lakin ayriyeten iş için de kullanacaksanız 3060 daha doğru tercih olur
Aradaki fiyat farkı 1200 TL nin üstü ise 6600xt al , altı ise 3060 al.Oyun için istiyoeum ancak DLSS ve FSR arasındaki fark beni çok kararsız bırakıyor