RTX3070ti Nasıl Bağlanır?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
784F9F1E-F021-43A9-868D-C060D1B07ED3.jpeg

Selam Arkadaşlar,

Kartı takıcam ama 1 kablodan 2 adet çıkış veriyor ekran kartımdada 2 giriş var buraya kadar sorun yok.

Ama böyle mi yapmam daha uygun yoksa psuma bi kablo daha takıp iki ayrı kabloyu mu güç girişlerine takayım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ekli dosyayı görüntüle 4723

Arkadaşlar kartı takıcam ama 1 kablodan 2 adet çıkış veriyor ekran kartımdada 2 giriş var buraya kadar sorun yok.

Ama böyle mi yapmam daha uygun yoksa psuma bi kablo daha takıp iki ayrı kabloyu mu güç girişlerine takayım
İkisi de PCIE birleştirip 6+2x6+2 ise yeterli gelecek ekstra bağlamaya gerek yok.

Son düzenleme:

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Arkadaşlar kartı takıcam ama 1 kablodan 2 adet çıkış veriyor ekran kartımdada 2 giriş var buraya kadar sorun yok.

Ama böyle mi yapmam daha uygun yoksa psuma bi kablo daha takıp iki ayrı kabloyu mu güç gi

Ama böyle mi yapmam daha uygun yoksa psuma bi kablo daha takıp iki ayrı kabloyu mu güç girişlerine takayım
kaç çıkışı varsa o kadar

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
toplam 3 çıkışlı değil mi
hocam kartta 2 adet 8 pin giriş var,

benim şuanki kablo psudan tek yere takıp iki çıkış veriyor yani 2. kabloya gerek yok gibi duruyor ama güç anlamında sorun olur mu

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
ekran kartı ındaki giriş dediğim gibi 2x 6 ise elinde ki yeter ve sağlıklı çalışır ama 2x8pin 1x6 ise ekstra 1x6 daha takmalısın eğer psu da 1x6 yoksa psu değiştirmelisin sağlık açısından molexe bağlanan 1x6 lar sıkıntı olur .
2x8pin toplamda hocam

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
hocam kartta 2 adet 8 pin giriş var,

benim şuanki kablo psudan tek yere takıp iki çıkış veriyor yani 2. kabloya gerek yok gibi duruyor ama güç anlamında sorun olur mu
bak düz mantık konuşalım eğer 2 çıkış ı taktıktan sonra ekran kartında giriş yoksa tm zaten ama benim bildiğim 3070 ti de 3x8 giriş var

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Benim de elime geçen Asus Rog Strix Gaming Oc idi 3x8 pindi keşke yazmadan önce modelini öğrenseydik ona göre cevap verseydik :)

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Bu fotoğraftaki gibi yapma. Bunun ek bağlantı gibi durmayanını tak. Bir de bu kablonun aynısından güç kaynağından bir tane daha gelecek onu tak aynı şekilde.

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Bende de böyleydi kartım 3080 avcuna aldığın tüm girişleri taktım ek 2 pinleri bitişik tutarak

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Aslında çok düşünmeden hızlıca yazmışız ekran kartını yeni alıp eski sisteme takıyorsanız önce ekran kartınızın tam marka modelini güç kaynağınızın tam marka modeli yeterli pice girişi yeterli güçü sağlayabilecek mi bunları öğrenip ona göre yazmalıydık hatalıyım bu konuda .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri