VGA bağlantımı hocam.beyler rx 6500 xt li bir sistem aldım ama görüntü bulanık ve sağa doğru kayıyor gibi fotoğraftaki gibi driverlar da güncel ne yapmam lazım
evetVGA bağlantımı hocam.
VGA yerine HDMI kullanmayı deneyin.
Hocam şöyle ben hdmı taktığımda sorun yok ama vga taktığım zaman bulanıklaşma ve sanki çift görme geliyor monitöre.Dıştan içe doğru denemekte fayda var hocam, önerildiği şekilde kabloya bı bakın. Yakın zamanda sök tak işlemi yaptıysanız ekran kartını kontrol etmenizde de fayda var daha önce siyah ekran git geli yaşadım tam oturmamış
Doğrudur üstadım o kablolardan sonra her türlü kablo sorununda tereddüt etmeden size inanırımHocam şöyle ben hdmı taktığımda sorun yok ama vga taktığım zaman bulanıklaşma ve sanki çift görme geliyor monitöre.
Yapma abi üstadım felan olmuyor çok üst seviye biri değilimDoğrudur üstadım o kablolardan sonra her türlü kablo sorununda tereddüt etmeden size inanırımdıştan içe bakmak daha mantıklı geldi ondan yazdım boş yere driver format atıp çözüm kablodan çıkarsa üzer
![]()
denediğiniz zaman belirtirseniz sevinirim.beyler rx 6500 xt li bir sistem aldım ama görüntü bulanık ve sağa doğru kayıyor gibi fotoğraftaki gibi driverlar da güncel ne yapmam lazım
Olsun hocam kablo konusunda üstad sayılırsınız çok bir yanlışlık yokYapma abi üstadım felan olmuyor hocam demen yeterli
denediğiniz zaman belirtirseniz sevinirim.
hdmi ile nasıl deneyebilirim monitörüm desteklemiyor bir fikriniz var mıYapma abi üstadım felan olmuyor çok üst seviye biri değilim
denediğiniz zaman belirtirseniz sevinirim.
Valla başka bir fikrim yok hocam HDMI dönüştürücü ile de aynı görüntü olabilir bilmiyorumhdmi ile nasıl deneyebilirim monitörüm desteklemiyor bir fikriniz var mı
kesin çözüm yolu bu mu başka yolu yok mu hocamValla başka bir fikrim yok hocam HDMI dönüştürücü ile de aynı görüntü olabilir bilmiyorum
Hocam denemeden bilemeyiz bilemiyorum ben kablodan diye düşünüyorum çünkü bendede aynı şey var şimdi çıkar tak takta yapamıyorum ona göre fotoğrafını da atamıyorum size kb diğer arkadaşlar belki başka çözüm yolları bulabilir.kesin çözüm yolu bu mu başka yolu yok mu hocam
Monitörde başka görüntü çıkışı var mı dvi gibi? Her türlü bir dönüştürücü alacaksanız vga harici bişey deneseniz daha iyi olur. Bir ucu hdmi bir ucu dvi kablolar var. Dönüştürücü ve vgadan daha sağlıklı olur.kesin çözüm yolu bu mu başka yolu yok mu hocam
sadece vga varMonitörde başka görüntü çıkışı var mı dvi gibi? Her türlü bir dönüştürücü alacaksanız vga harici bişey deneseniz daha iyi olur. Bir ucu hdmi bir ucu dvi kablolar var. Dönüştürücü ve vgadan daha sağlıklı olur.