Rx 6500 xt görüntü sorunu

Kailewd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
beyler rx 6500 xt li bir sistem aldım ama görüntü bulanık ve sağa doğru kayıyor gibi fotoğraftaki gibi driverlar da güncel ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.3 KB · Görüntüleme: 16

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dıştan içe doğru denemekte fayda var hocam, önerildiği şekilde kabloya bı bakın. Yakın zamanda sök tak işlemi yaptıysanız ekran kartını kontrol etmenizde de fayda var daha önce siyah ekran git geli yaşadım tam oturmamış

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Dıştan içe doğru denemekte fayda var hocam, önerildiği şekilde kabloya bı bakın. Yakın zamanda sök tak işlemi yaptıysanız ekran kartını kontrol etmenizde de fayda var daha önce siyah ekran git geli yaşadım tam oturmamış
Hocam şöyle ben hdmı taktığımda sorun yok ama vga taktığım zaman bulanıklaşma ve sanki çift görme geliyor monitöre.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam şöyle ben hdmı taktığımda sorun yok ama vga taktığım zaman bulanıklaşma ve sanki çift görme geliyor monitöre.
Doğrudur üstadım o kablolardan sonra her türlü kablo sorununda tereddüt etmeden size inanırım :D dıştan içe bakmak daha mantıklı geldi ondan yazdım boş yere driver format atıp çözüm kablodan çıkarsa üzer :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Doğrudur üstadım o kablolardan sonra her türlü kablo sorununda tereddüt etmeden size inanırım :D dıştan içe bakmak daha mantıklı geldi ondan yazdım boş yere driver format atıp çözüm kablodan çıkarsa üzer :)
Yapma abi üstadım felan olmuyor çok üst seviye biri değilim :)
beyler rx 6500 xt li bir sistem aldım ama görüntü bulanık ve sağa doğru kayıyor gibi fotoğraftaki gibi driverlar da güncel ne yapmam lazım
denediğiniz zaman belirtirseniz sevinirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
kesin çözüm yolu bu mu başka yolu yok mu hocam
Hocam denemeden bilemeyiz bilemiyorum ben kablodan diye düşünüyorum çünkü bendede aynı şey var şimdi çıkar tak takta yapamıyorum ona göre fotoğrafını da atamıyorum size kb diğer arkadaşlar belki başka çözüm yolları bulabilir.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
kesin çözüm yolu bu mu başka yolu yok mu hocam
Monitörde başka görüntü çıkışı var mı dvi gibi? Her türlü bir dönüştürücü alacaksanız vga harici bişey deneseniz daha iyi olur. Bir ucu hdmi bir ucu dvi kablolar var. Dönüştürücü ve vgadan daha sağlıklı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri