Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam alıyorum kötü değil değil mi bazı yorumlar kötü de.İhtiyacı olan kaçırmasın güzel fırsat.Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hayırlı olsun.Aldımm !!!!!!![]()
Hocam arayıp stoklar bitti 1.5 hafta sonra göndericez ve özür maayetinde bir oyuncu klavyesi göndericez eğer siparişi iptal etmezseniz dediler ? Dolandırıcı olma ihtimali olabilir mi amazonda bir garip geld.Hayırlı olsun.
Ben herşeyi karıştırmışım vallaha kafam nerede bilmiyorum.Hocam arayıp stoklar bitti 1.5 hafta sonra göndericez ve özür maayetinde bir oyuncu klavyesi göndericez eğer siparişi iptal etmezseniz dediler ? Dolandırıcı olma ihtimali olabilir mi amazonda bir garip geld.
Fiyat değişmeyecek aynı fiyat üzerinden dedi arayan arkadaş sipariş verdik 1.5 hafta sonra aynı fiyattan dedi şu an iptal etmedikBen herşeyi karıştırmışım vallaha kafam nerede bilmiyorum.
1.5 Hafta uzun süre ama o zamana RX6600 10k falan olursa sıkıntı.
İnş Amazon japonya ürünü göndermezlerBen herşeyi karıştırmışım vallaha kafam nerede bilmiyorum.
1.5 Hafta uzun süre ama o zamana RX6600 10k falan olursa sıkıntı.
Öyle birşey yapamaz , öyle bir durum varsa amazona bildir . Bu ne saçmalık satışa kapatın de . Hatta üstüne 100-200 hediye çekini de al keyfine bak .İnş Amazon japonya ürünü göndermezler![]()
Hocam elimde para kaldı bu alışveriş sayesinde sizce 8 GB rama bir 8 daha mı ekleyin yoksa SSD mi alayım ?Ö
Öyle birşey yapamaz , öyle bir durum varsa amazona bildir . Bu ne saçmalık satışa kapatın de . Hatta üstüne 100-200 hediye çekini de al keyfine bak .
8 eklemini oneririm dual cjannel olurHocam elimde para kaldı bu alışveriş sayesinde sizce 8 GB rama bir 8 daha mı ekleyin yoksa SSD mi alayım ?