İhtiyacı olan sistem toplayan arkadaşlar değerlendirebilir hiç yoktan iyidir, fena değil fiyatSapphire RX 6600 Ekran Kartı 5509 TL ile Hepsiburada üzerinden satılıyor. Sanırım indirime girdi. Güzel fiyat, bütçesi olana tavsiye ederim.
haydaaaa sdhagsaTrendyoldaki ekran kartı yerine oyuncak gönderen meşhur firmaymış.![]()
![]()
Düzelttim hocamhocam link açılmıyor
kopyala yapıştır yapınca açıldı sorun yok hocam ama bu adamlar sadece popit mi satıyor kimi popit almış gelmemiş kimi ekran kartı almış yerine popit yollamışlar ne garip bi şirketDüzelttim hocam
5k lık oyuncak mis misTrendyoldaki ekran kartı yerine oyuncak gönderen meşhur firmaymış.![]()
![]()
kopyala yapıştır yapınca açıldı sorun yok hocam ama bu adamlar sadece popit mi satıyor kimi popit almış gelmemiş kimi ekran kartı almış yerine popit yollamışlar ne garip bi şirket
5k lık oyuncak mis mis![]()
Aslında oyuncak geldiğinde geri iade edilmiyor mu ilgilenmiyorlar mı ? Ben sıkıntım olduğunda Hepsi burada ile görüşmüştüm halletmişlerdi.Trendyoldaki ekran kartı yerine oyuncak gönderen meşhur firmaymış.![]()
![]()
Tüketici hakem heyetine şikayet etsek de doğru ürün gelir kapanır hocam mevzu dediğiniz gibi ciddi hesap sorulması lazım amazonda yapsalar direk kapatırlar sorgusuz sualsizHocam sormaya adamlardan hesap soranda yok.
Aslında oyuncak geldiğinde geri iade edilmiyor mu ilgilenmiyorlar mı ? Ben sıkıntım olduğunda Hepsi burada ile görüşmüştüm halletmişlerdi.
5800tl Ye Teknobiyotik indirimde satıyor o da alınabilir.5.900 TL'ye hb satıyor ondan almak daha mantıklı oyuncak ihtiyacım yok
Mantıklı hocam belki ara ara yine 5.5 bandını görür ama ihtiyaç varsa en yakın firmadan da alınabilir5.900 TL'ye hb satıyor ondan almak daha mantıklı oyuncak ihtiyacım yok