- Katılım
- 12 Haz 2022
- Mesajlar
- 3,492
- Tepki
- 889
Ekran kartım geldi fakat üstünde hiçbir jelatin yok pcıe girişi de hafif tozlu gibi
Ayrıca vidalar orantılı sıkılmış değil.
Ayrıca vidalar orantılı sıkılmış değil.
Nerden aldınız ?Ekran kartım geldi fakat üstünde hiçbir jelatin yok pcıe girişi de hafif tozlu gibi
Ayrıca vidalar orantılı sıkılmış değil.
Gamezone olanımı aldınız.Ekran kartım geldi fakat üstünde hiçbir jelatin yok pcıe girişi de hafif tozlu gibi
Ayrıca vidalar orantılı sıkılmış değil.
Videoya çektim açarken ayrıca kartı kullanmadım.Aslında ilk açarken videoya çekip sorun varsa geri yollamak gerekirdi ama siz bayağı açmışsınız bakmışsınız. Satıcı dese ki jelatini sen söktün bunu kanıtlamaya bir şey lazım.
Satıcı ile iletişime falan geçin bence. Siz de öyle yaparsınız büyük ihtimalle ama yine de iade olmalı.Videoya çektim açarken ayrıca kartı kullanmadım.
Geçicem her zaman ilk tercihim iade değil değişimdir çünkü ürünü o fiyata alamam bir pc toplayım dedim sıkıntılar bitmediSatıcı ile iletişime falan geçin bence. Siz de öyle yaparsınız büyük ihtimalle ama yine de iade olmalı.
Değişim aklıma geldi. Fiyat konusunda mantıklı olan o ama aynı ürünü yollama gibi bir durumdan şüpheleniyorum bende.Geçicem her zaman ilk tercihim iade değil değişimdir çünkü ürünü o fiyata alamam bir pc toplayım dedim sıkıntılar bitmedi.
Hayır amazondan aldığım 1 ay gelmedi ve bende iade ettim şimdi trendyoldan aldım ve ürünün koruma bantları olmasına rağmen üstünde jelatin yoktu bu beni şüphelendirdi.Ürünün testlerini yapıp sorun yoksa devam edebilirsiniz. Ancak pek mantıklı olmaz. Şansınız varken iade/değişim talebini gönderin açılmış ürün olarak. Amazondan almıştınız sanırım. Amazon ile de konuyu paylaşın.
Ben böyle durumlarda fotoraf çekiyorum ama yeterli olur mu sence? En garantisi video tabi.Aslında ilk açarken videoya çekip sorun varsa geri yollamak gerekirdi ama siz bayağı açmışsınız bakmışsınız. Satıcı dese ki jelatini sen söktün bunu kanıtlamaya bir şey lazım.
Ben zaten kutuyu hiç eklemeden video çekip açıyorum bakalım satıcıya yazdığım mesajı yukarıya attım zaten okuyabilirsiniz.Ben böyle durumlarda fotoraf çekiyorum ama yeterli olur mu sence? En garantisi video tabi.
Kanıtlanabilirlik açısından fotoğraf çok etkili olmayabiliyor. Video seçeneği daha iyi.Ben böyle durumlarda fotoraf çekiyorum ama yeterli olur mu sence? En garantisi video tabi.