RX 6600 ekran kartım Sanırım Açılmış

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ekran kartım geldi fakat üstünde hiçbir jelatin yok pcıe girişi de hafif tozlu gibi
Ayrıca vidalar orantılı sıkılmış değil.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Evet gameofzone satıcısından aldım.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Arayıp bilgi alın bence. İçinize sinmiyorsa iade olabilir ama takıp denemek lazım sıkıntısı var mı diye.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Açılmış ve üzerinde oynama yapılmış ise bence hiç beklemeyip direk iade etmelisiniz. Şakaya gelecek bir durum değil o kadar para veriliyor ve kullanılmış ürün gelmemeli.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
gameofzone satıcısından alınan birsürü kart sıkıntısız gelmiş.Benim ekran kartımda sapphire kutusunda sapphire bantları yapışıktı kesipte açtım girişlerde ki kapaklar takılıydı ben açtım kutuyu baktım sonra dedim ben hiç jelatin sökmedim intten kutu açılış videosu izledim adam jelatinleri söktü yani vardı.Ben bunu görünce bi panikledim sonra zaten pcıe girişine baktım orası da sanki tozlu gibiydi sorna elimle sildirttim geçti gibi oldu ekran kartında çizik falan yok.Ekran kartının vidaları yaylı ve ben bastırınca biri oynuyordu.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında ilk açarken videoya çekip sorun varsa geri yollamak gerekirdi ama siz bayağı açmışsınız bakmışsınız. Satıcı dese ki jelatini sen söktün bunu kanıtlamaya bir şey lazım.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Aslında ilk açarken videoya çekip sorun varsa geri yollamak gerekirdi ama siz bayağı açmışsınız bakmışsınız. Satıcı dese ki jelatini sen söktün bunu kanıtlamaya bir şey lazım.
Videoya çektim açarken ayrıca kartı kullanmadım.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Satıcı ile iletişime falan geçin bence. Siz de öyle yaparsınız büyük ihtimalle ama yine de iade olmalı.
Geçicem her zaman ilk tercihim iade değil değişimdir çünkü ürünü o fiyata alamam bir pc toplayım dedim sıkıntılar bitmedi :(.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Satıcıya durumu bildirdim cevap bekliyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ürünün testlerini yapıp sorun yoksa devam edebilirsiniz. Ancak pek mantıklı olmaz. Şansınız varken iade/değişim talebini gönderin açılmış ürün olarak. Amazondan almıştınız sanırım. Amazon ile de konuyu paylaşın.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ürünün testlerini yapıp sorun yoksa devam edebilirsiniz. Ancak pek mantıklı olmaz. Şansınız varken iade/değişim talebini gönderin açılmış ürün olarak. Amazondan almıştınız sanırım. Amazon ile de konuyu paylaşın.
Hayır amazondan aldığım 1 ay gelmedi ve bende iade ettim şimdi trendyoldan aldım ve ürünün koruma bantları olmasına rağmen üstünde jelatin yoktu bu beni şüphelendirdi.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bana gelen cevabı paylaşıyorum:
Merhabalar, ürünler sıfır kapalı kutu olarak satışa sunulmaktadır. Hiçbir müşterimize açık yada ikinci el ürün satışı olmamıştır olmayacaktır. Şirketimizin genel kuralları içerisinde müşterileri mağdur değil memnun etmek vardır. Konu ile ilgili ilgili distribütör firmaya danışabiliriz. Ürünler sıfır ambalajlı ve markanın bulundurduğu kapalı bantlar ile sevk edilmektedir. Ürünün kutu bantları kapalı idi ancak sizler ürünün üzerinde jelatin olmamasından kaynaklı ürünün açılmış olma ihtimali üzerinde duruyorsunuz. Konu ile ilgili işlemlerimiz başlatılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bu da Merhabalar efendim. İlgili birimlere konu hakkında gerekli yazılar iletilecektir. Tarafınıza bir kaç gün içerisinde dönüş sağlanılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ben böyle durumlarda fotoraf çekiyorum ama yeterli olur mu sence? En garantisi video tabi.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben böyle durumlarda fotoraf çekiyorum ama yeterli olur mu sence? En garantisi video tabi.
Ben zaten kutuyu hiç eklemeden video çekip açıyorum bakalım satıcıya yazdığım mesajı yukarıya attım zaten okuyabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri