https://sahibinden.com/1103705755 bu nasılŞu an için en uygun bu diye biliyorum:
![]()
ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
PC Hocası'nın foruma özel sistem konusuna göz atabilirsiniz:
Önemli Duyuru - Bomba 5: Forum'a Özel RX 6600 Sistem 8.999 TL 🔥🔥
Selamlar dostlar, PC Hocası Forum'a emek veren arkadaşlarımızın emeklerini desteklemek ve bu forumun ayrıcalıklarından faydalanmalarını sağlamak amacı ile kaldığımız yerden seriye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta @Gencergaming ile birlikte hazırladığımız ve çok konuşulan F/P Kralı RX 6600...forum.pchocasi.com.tr
Veya sarı site üzerinden al sat yapanlar varsa onlara veya ikinci el ilanlara bakabilirsiniz.
İyiymiş bence, 9'a almış zaten kendisi de. 9700'e ilana koymuş. Pazarlık sünnettir, unutmayın.
9.500e almayı deneyin olmazsa 9.700de alınır.
al sat yapıyor zaten, alınır.
Kasayı kullanışmıdırİyiymiş bence, 9'a almış zaten kendisi de. 9700'e ilana koymuş. Pazarlık sünnettir, unutmayın.![]()
Nasıl yani? Hayır al sat yapıyor sıfır gibiKasayı kullanışmıdır
Eyw kralNasıl yani? Hayır al sat yapıyor sıfır gibi
Hey hey hey ilk benLinkteki pc güzeldir , alınabilir. Linki paylaştığınız güzel oldu![]()
ahahdjkswkks aşırı iyi olayHey hey hey ilk ben
Benim sistem ihtiyacım yok , olsaydı çoktan almıştım zaten. Al sat yapan insanları görüyorum o amaçla iyi oldu dedim.Hey hey hey ilk ben
He eyw bı an dedim noluyoBenim sistem ihtiyacım yok , olsaydı çoktan almıştım zaten. Al sat yapan insanları görüyorum o amaçla iyi oldu dedim.