2k almak daha mantıklı hocam2k monitör almak daha mı mantıklı
God of war 1080p de 80-90 FPS alıyor2k almak daha mantıklı hocam
2K Daha güzel gözükecek ama FPS düşecek. Görüntü için belki alınabilir.God of war 1080p de 80-90 FPS alıyor
Bütçede sıkıntı yok ama 1080p de zaten 144 FPS alamıyorEkran kartınız bugün için hemen her oyunda rahat rahat 2K çözünürlük destekliyor. Gün geçtikçe teknoloji gelişirken içerikler de buna uygun hızla görüntü kalitesini artırmaya devam ediyor. Bugün monitör alacak olsam 1080P düşünmem şahsen. 2K daha makul olur uzun vadede. Özellikle de 27 inç veya üstü bir ekran düşünüyorsanız 1080P hiç bakmayın derim. 1080P en verimli 'maksimum 24 inç ekranlarda' iş yapıyor şahsi fikrim.
İleride ekran kartım 2K ultrada oynatmaz düşüncesine girecek olursanız, belli bir süre sonra 1080P ultrada da oynatmayabilir. O vakit FSR kullanırsınız ve bir nebze durumu kurtarabilir. Bence bu konu monitör seçiminizi etkilemesin. 2K monitöre bütçeniz yetiyorsa alın derim.
Belki şimdi alıp ileride ekran kartımı güncellerim2K Daha güzel gözükecek ama FPS düşecek. Görüntü için belki alınabilir.
O zaman mantıklı olur.Belki şimdi alıp ileride ekran kartımı güncellerim
Değişmez. IPS panel kullandıysanız renk olarak daha düşük gelir ama kullanmadıysanız kötü gelmez. Alabiliyorsanız IPS panel almanızı öneririm.2k va panel alırsam görüntü çok değişir mi ?
Yok daha önce tn panel kullandım , IPS almaya dikkat edicemDeğişmez. IPS panel kullandıysanız renk olarak daha düşük gelir ama kullanmadıysanız kötü gelmez. Alabiliyorsanız IPS panel almanızı öneririm.
TN Panelden sonra VA bile çok güzel gelir.Yok daha önce tn panel kullandım , IPS almaya dikkat edicem