Rx570 ekrana görürmü gelmiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O alet kartın mining işinde kullanıldığı anlamına geliyor. Kartı uzatmak için kullanılan bir aparattır kendisi genelde mining yapanlar kartları uzatma ihtiyacı duyarlar. Başka bir şey için uzatmak istemiş olabilir ama ne için uzatmak istesin ki kartı birde bu var. https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...eri-icin-ekran-karti-uzatma-devresi-394990283 bak satış bilgilerinde bile mining ibaresi var.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
zaten miningli olduğunu söyledi satıcı 3 ay miningliymiş ve garantisi devam etmekteymiş

fiyati 520 tl olması lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O zaman sıkıntı yok mining olduğunu biliyorsanız ve alacaksanız garantiside varmış alabilirsiniz. Performans testlerini istediniz mi kartın?

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
İstemedim ama zaten GET oldugundan deneyecegim calismassa iade edip rx 480 alip psu alacagim

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Aklıma takılan niye sadece dvi girişi var videolar abaktıgımda sapphire nitro 4gb rx 470 lerde 2 hdmi 2 dp 1 dvi var

hmm kart mining edition olduğundan böyleymiş

normaliyle fps farkı olurmu mining editionun ? öğrenebildiğim 2 farkı var birinde backplate var (sapphire falan yazan) miningde yok ve normalde 5 ME de 1 giriş var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FPS farkı olmayabilir aralarında ama oladabilir sebebi emin değilim bu yüzden araştırmam gerek Mining Edition sürücüleri ayrımı değilmi buna bakmak gerek bu kartlar oyun oynamak için yapılmadığı için sürücüleri farklı olabilir diye düşündüm emin değilim bakıp buraya yazarım öylemi değil mi diye. şöyle bir sıkıntı var birincisi çok az miktarda fazla güç çekiyor 10W kadar ve görüntü çıkışı sadece DVI-I olduğundan biraz sıkıntı yaşarsın dönüştürücü kullanman gerek ve HDMI veya DP protnunun aktardığı kalitede görüntü alamazsın çok fark olmaz ama bunlar en temel sebepler.

Araştırdım bu kart ile oyun oynayan hiç yok sürücü olayını bilmiyorum ama oyun için bir kart değil yorumlar ve kullanımlar bu yönde. Emin olmak için biraz daha baktım bir kaç kişi oyun oynamış yani oyun oynanabiliyor ama ben yinede emin olamadım karar senin alacağın kişiye sordun mu oyun oynamışmı daha önce kart ile.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Kararimi deistirdim psumu satin alan cikti sahibinden uzerinden bende 520 ye rx 470 yerine 550 ye rx 480 msi 8gb garantili miningsiz alicagim yanindada cooler master 600w psu alacagim

Bunlardada çalışmazsa sorunu nerde aramam gerekli ? anakartmı

daha doğrusu çalışıp ekrana görüntü vermezse

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Görün alırsınız muhtemelen sıkıntı çıkmaz diye düşünüyoruz. Ayrıca sorun devam en temel sebepler, RAM, CPU soketi ve Ekran Kartı soketidir.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Anakartın niye bozuk olsun ki. GT 1030 falan çalışıyormuş Sana satılan o kart ,tahminim  , sorunluydu.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
met 61 ama arkadaş satmaya devam ediyor ve sorunsuz dedi sorunlu olsa bana şikayet açacaktı bilemedim şimdi

PEKİ PSU YU SİZCE BOŞUNAMI SATIYORUM YOKSA BOŞA ARTAN PARAYA 600W KALİTELİ PSU ALMAM DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ HEM GELECEĞE DÖNÜK OLUR YOKSA PARA BOŞ BOŞ DURACAK ZATEN KARTTA YÜKSELTME YAPSAM PSU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALACAĞIM İLERDE
ZATEN PSUYU ALDIGIM FİYATIN 10 TL FAZLASINA SATTIM

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU her zaman ileriye dönük yatırımdır yüksek kaliteli bir PSU alırsan uzun yıllar kullanırsın. PSU en az değiştirilen parçadır sistemden bir defa iyisini alırsan bir daha bozulana kadar değiştirme ihtiyacın olmaz. Bugün 600W 80+ bir PSU ile RTX 2080 kullanabiliyorsun böyle düşün.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
o zama bunu alsam rx 480 li sisteme sıkıntı cıkmaz hemde bütçemi zorlamaz

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Peki ben ekran kartını aldigimda ilk takmadan once eski ekran kartiyla driverini yuklemek zorundamiyom yoksa driveri olmadanda bilgisayara goruntu gelirmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Driver olmadan görüntü alırsınız, sonrasında eski sürücüleri silip yeni sürücüleri kurarsınız. Garanti olsun diye sistemde ki tüm e.kartı sürücülerini silin ve sonra yeni kartı takın ve öyle yeni sürücüyü kurun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri