Herkese iyi forumlar öncelikle, benim neredeyse tam 4 aydır bir sorunum var. Sorunum ilk başta oyun oynar iken bir anda siyah ekran hatası aldım fakat bilgisayarım çalışmaya devam ediyor oyun ve discord seslerini duymaya devam ediyordum. Ardından bilgisayarı yeniden başlattığımda AMD Radeon Software'nin silindiğini gördüm ve görev yöneticisi performans kısmında da gpu ibaresinin olmadığını gördüm ve ardından tekrardan driveri yükledim. Fakat bir süre sonra tekrardan aynı hatayı aldım. Sonrasında ramlerimin yerini değiştirdim ve ekran kartı tak çıkar yaptım 1 ay neredeyse hiçbir sorun olmadan oynamaya devam ettim fakat sonra yeniden aynı hata oluştu. Fakat yeniden başlattığımda ekran gelmiyordu, Ramlerimin yerini değiştirdikten sonra ekran geldi fakat yine driver silinmişti. Şimdi genellikle 1 hafta da bir sorun kendini tekrarlıyor. Ekran kartımı garantiye yolladım ve herhangi bir sorun olmadığı konusunda inceleme sonrası bilgi verdiler. Bu konuda gerçekten ihtiyacım var.
DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER.
-DDU ile temiz kurulum yaptım.
-Format atarak temiz kurulum yaptım.
-Ramin pinlerini silgi ile sildim oksitlenme vardır diye.
-Windows update güncellemesini kapattım.
Şimdiden yardım etmeye çalışanlara teşekkür ederim. Artık her türlü çözüme açığım.
DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER.
-DDU ile temiz kurulum yaptım.
-Format atarak temiz kurulum yaptım.
-Ramin pinlerini silgi ile sildim oksitlenme vardır diye.
-Windows update güncellemesini kapattım.
Şimdiden yardım etmeye çalışanlara teşekkür ederim. Artık her türlü çözüme açığım.