RX590 lı sıfır mı GTX 1070 TI 2.El mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:

bana satacak olan arkadaş işlemci hariç her şeyi amazondan almış ve muhtemelen de mal ettiği fiyata satıcak kasa ve ram kötü olduğu için 2 sini almicam fiyat 4500 fakat ben bunu 4200 civarında almayı düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RAM ve Kasa hariç 4200 TL ise GTX 1070 Ti olan bir sistem için fena fiyat değil. Sadece GTX 1070 Ti 3000 TL civarında. sen Passmark, Furmark ve UNIGINE testlerini al sonuçlara göre alımı yaparsın.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
RAM ve Kasa hariç 4200 TL ise GTX 1070 Ti olan bir sistem için fena fiyat değil. Sadece GTX 1070 Ti 3000 TL civarında. sen Passmark, Furmark ve UNIGINE testlerini al sonuçlara göre alımı yaparsın.

o testleri pek bilmiyorum nasıl yapılıyor özel bir şeyi yoksa yaparım bir de ben bu testleri teamviewer üzerinden yapcam uzun sürer mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yok her birisi 5 dk. kadar anca sürer. Hepsini yapmak zorunda değilsin garanti olsun diye 2 'si ile yapsan yeter. Furmark ve Passmark iyidir. Sonuçları kaydet bakalım.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yok her birisi 5 dk. kadar anca sürer. Hepsini yapmak zorunda değilsin garanti olsun diye 2 'si ile yapsan yeter. Furmark ve Passmark iyidir. Sonuçları kaydet bakalım.

o testleri yaparken sıcaklığa da bakıyım dimi sanırım 75 i falan geçmemesi lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
75 derece çok EVGA soğutmada iyidir o kadar bile çıkmaması gerek.

Furmark test sonucu bu rakama yakın olmalı 1080p çözünürlükte ki otomatik ayarlarda. http://www.ozone3d.net/gpudb/score.php?which=662272 yada http://www.ozone3d.net/gpudb/score.php?which=662268
Passmark ise https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?id=3842 bu civarda olmalı.

adamın kasası sharkoon mini itx küçücük bir kasa o yüzden biraz sıcak çıkarsa bence bu yüzdendir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birde işlem sırasında ekran kartından uğultu sesi geliyormu bunada bakabilirsen bak sana yakından dinletsin kartı yüksek FPS 'lerde Coilwhine yapıyormu bobinler bunu anlamış olursun. Sıcaklık kasaya bağlı 10 derece fark eder tabi ama 75-80 dereceyi geçmesin.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birde işlem sırasında ekran kartından uğultu sesi geliyormu bunada bakabilirsen bak sana yakından dinletsin kartı yüksek FPS 'lerde Coilwhine yapıyormu bobinler bunu anlamış olursun. Sıcaklık kasaya bağlı 10 derece fark eder tabi ama 75-80 dereceyi geçmesin.

whatsapptan video atmasını söylerim o ses nasıl bir ses bilmiyorum fakat

ugur.gozaydin' Alıntı:

bir de diyelim ki ben o sesi fark etmedim aldım garantiye vermek istiyorum ama nereye verceğim?Değişim yapmazlar mı ben bu sorunlarda değişim yapıyorlar diye biliyorum

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=HP73edpQwgc bu videodaki gibi bir şey buna yakın bir ses genelde yüksek FPS 'e çıkınca çıkar bu ses kartlarda. 1.40 'ıncı dakikaya git orada duyarsın. Coil Whine sorunu direkt değişim sebebi ama global garanti süreci nasıl işliyor hiçbir fikrim yok onu biraz araştırman gerek.

garanti olayı baya bi sıkıntıymış uluslararası garanti olsa da ürünü ilk başta siteden kaydediyormuşuz sıkıntı çıktığında en yakın servisi olan almanyaya gidiyor ver biz ödüyoruz sonra da kargo ücretinin geri ödenmesi için mail atıyoruz biraz sıkıntılı bir durum fakat aldığımda ekran kartı sağlamsa elimde durdukyere bozulma şansı yok bence

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sağlamsa sıkıntı yok, testler sonucu belli eder. Ama baya meşakatliymiş global garanti olayı. :D

ben işimi garantiye alayım diye 1070ti ekran kartılarına bakıyorum msi gaming x serisi buldum 1 tane 2000 tl 4 ay yüzde 50 performansla mining yapılmış yapmadım diyen yalan söylüyordur dedi istediğiniz teste sokabilirsiniz en ufak performans sıkıntısı yok dedi sizce ne yapmalıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Olabilir ama yapmadım diyen yalan söylüyordur saçma bir laf olmuş. Mining kartları genelde AMD ile çok anılır yapılmamış GTX 1070 Ti bulursun yani. Testleri yaptır sonuçlara bak sorun yoksa alınır.

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Olabilir ama yapmadım diyen yalan söylüyordur saçma bir laf olmuş. Mining kartları genelde AMD ile çok anılır yapılmamış GTX 1070 Ti bulursun yani. Testleri yaptır sonuçlara bak sorun yoksa alınır.

biri de 1800 liraya koymuş o da yapmadım diyor ikisini de test edip görücez bakalım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
russ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

biri de 1800 liraya koymuş o da yapmadım diyor ikisini de test edip görücez bakalım

Eğlenceli mi geldi sana ne bu iş ne, biraz eğleniyormuşsun gibi hissettim. :)

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
russ' Alıntı:

Eğlenceli mi geldi sana ne bu iş ne, biraz eğleniyormuşsun gibi hissettim. :)

eğlenmiyorum da kazık yemekten korkuyorum sonuçta yüksek bi para verip ekran kartı alıcaz bir de 2.el olunca sıkıntı oluyor o yüzden iyi araştırmak aralarından en iyisini almak lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aynen sonuçları öğrenin ve bakalım nedir ne değildir kartların performansı. Eğer istenildiği gibi olmaz ise zaten RX 590 'dan başka 1800-2000 TL bandında iyi bir ekran kartı bulamazsın. GTX 1070 veya 1070 Ti keşke 2000 TL bandında olsa efsane olurdu. :D

KS

russ

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aynen sonuçları öğrenin ve bakalım nedir ne değildir kartların performansı. Eğer istenildiği gibi olmaz ise zaten RX 590 'dan başka 1800-2000 TL bandında iyi bir ekran kartı bulamazsın. GTX 1070 Ti keşke 2000 TL bandında olsa efsane olurdu. :D

öyle bir şey olsaydı amd ekran kartı satamazdı heralde :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
:D muhtemelen. Efsane olmaz mıydı. :D

2017 kasım çıkışlı bir kart GTX 1070 Ti ve o ayda dolar kuru 3.80 imiş buda 1.700 TL yapıyor + KDV ile 2013 TL yapıyor. :D nereden nereye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri