3070 TİRx6800 vs rtx 3070 ti
Hocam 1080 p icin hangisi mantıklı
şimdi ekran kartlarını karşılaştırırken ekran kartlarının sürücü ve yazılımlarına da dikkat etmek gerekiyor ben şahsen amd kullanıcısıyım ama nvidia tercih ederim neden dersen amd nin yazlımı nvidia'ya karşı daha zayıf bence çünkü oyun kısmında nvidia sana daha çok olanak sunuyor.Hocam 1080 p icin hangisi mantıklı
Hocam aralarında fiyat farki var almaya degermişimdi ekran kartlarını karşılaştırırken ekran kartlarının sürücü ve yazılımlarına da dikkat etmek gerekiyor ben şahsen amd kullanıcısıyım ama nvidia tercih ederim neden dersen amd nin yazlımı nvidia'ya karşı daha zayıf bence çünkü oyun kısmında nvidia sana daha çok olanak sunuyor.
fiyat farkı eğer senin için sorun ise zorluyorsa o zaman tabii ki senin tercihin ben amd'den de memnunum sadece belirttiğim gibi yazılımsal farklılıklar varHocam aralarında fiyat farki var almaya degermi
Sizin sistem nedir hocamfiyat farkı eğer senin için sorun ise zorluyorsa o zaman tabii ki senin tercihin ben amd'den de memnunum sadece belirttiğim gibi yazılımsal farklılıklar var
oda düzelir befiyat farkı eğer senin için sorun ise zorluyorsa o zaman tabii ki senin tercihin ben amd'den de memnunum sadece belirttiğim gibi yazılımsal farklılıklar var
şans işi oRx6800 alıp sonrasında wattman yaşamak yerine denk kart olan 3070 ti alman daha mantıklı
wattman bitmedi mi artıkRx6800 alıp sonrasında wattman yaşamak yerine denk kart olan 3070 ti alman daha mantıklı
ikisi de neredeyse denk kartlar. Bazı oyunlarda 3070ti bazılarında 6800 fps olarak öne geçiyor. Sana tavsiyem kesinlikle 3070 Ti.Rx6800 vs rtx 3070 ti
Aralarında fiyat farkı var bir jac bin lira degermi o fiyatawattman bitmedi mi artık
ikisi de neredeyse denk kartlar. Bazı oyunlarda 3070ti bazılarında 6800 fps olarak öne geçiyor. Sana tavsiyem kesinlikle 3070 Ti.
o size kalmış. Ben biraz nvidia fanboyu olduğum için 6800 den 6750xt den vazgeçip 3060ti aldım.Aralarında fiyat farkı var bir jac bin lira degermi o fiyata
Hayır bitmediwattman bitmedi mi artık
ikisi de neredeyse denk kartlar. Bazı oyunlarda 3070ti bazılarında 6800 fps olarak öne geçiyor. Sana tavsiyem kesinlikle 3070 Ti.
Cozumu varmı peki? Sorunun olmamasi adinaHayır bitmedi
Çözümü yok. Ama hata alma olasılığını aza indirmek için doğru driver kurulumu , kaliteli parçalar ve yüksek verimliliğe sahip PSU alınabilir.Cozumu varmı peki? Sorunun olmamasi adina
hocam rx6800 perfomans acısından iyi ama 3070 ti daha iyi 3070 Tİ öneririm teknoloji acısından cok iyiler , amd suanlık tercih edilmemeli bütce düsükse tercih edilebilir amaRx6800 vs rtx 3070 ti