Ryzen 1660-Ti max-q vs Intel 1660Ti

Sizce hangi model fiyatını hakediyor?

• HP

Kullanılan: 0 0.0%
  • ASUS

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şimdi 4800H işlemcisi ile 10875H işlemcisi denk ama 10870H işlemcisi o kadar kırpılmış bir model değil. Ama 2 cihaz arasında RAM farkı var o yüzden ben 4800H olan HP makineyi tercih etmenizi tavsiye ederim ama bu bütçeye Acer makineler var diyebiliyorum link bırakacağım.

Yok Acer model 1650 Ti üzeri karta sahip bir makine bulamadım. Siz HP ürünü alın.

KS

Enes PINAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şimdi 4800H işlemcisi ile 10875H işlemcisi denk ama 10870H işlemcisi o kadar kırpılmış bir model değil. Ama 2 cihaz arasında RAM farkı var o yüzden ben 4800H olan HP makineyi tercih etmenizi tavsiye ederim ama bu bütçeye Acer makineler var diyebiliyorum link bırakacağım.

Yok Acer model 1650 Ti üzeri karta sahip bir makine bulamadım. Siz HP ürünü alın.

Teşekkür ederim peki ya asusu tercih etmeme sebebiniz nedir?

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gördüğüm kadarıyla şunu diyebilirim ki aralarındaki en belirgin farklar asus modelde olan 512GB SSD ve 8GB olan Ram HP modelde 1TB SSD ve 16GB Ram'dir. Ki aynı fiyat barında ve özelliklerinde olduğu için de ikisi HP model daha mantıklı diye düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullanıcının dediği gibi donanımsal farkları bariz ortada. Sırf ASUS diye para verecek değilsiniz diye düşünüyorum. HP markası zaten bu işte uzun yıllardır var olan bir firma. Pavilion seriside markanın en iyi serisi zaten. ASUS TUF ailesi ASUS 'un orta-üst sınıf ürün grubunu oluşturuyor.

KS

Enes PINAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullanıcının dediği gibi donanımsal farkları bariz ortada. Sırf ASUS diye para verecek değilsiniz diye düşünüyorum. HP markası zaten bu işte uzun yıllardır var olan bir firma. Pavilion seriside markanın en iyi serisi zaten. ASUS TUF ailesi ASUS 'un orta-üst sınıf ürün grubunu oluşturuyor.

Hocam bildiğim kadarıyla omen en üstü de malzeme kalitesi ve max-q oluşundan dolayı çok kararsız kaldım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sınıfta en tepe Pavilion demek istedim size. OMEN sınıfı ürünler en pahalı serileri zaten markanın. Aynı ASUS 'un ROG ürünleri gibi.

Ayrıca ASUS üründeki kartta MaxQ ürünü. Bu sınıfta gerçek masaüstü GPU birimi olan ürün bulamazsınız. Fiyat olarak 2 katına çıkmanız gerekiyor.

KS

Enes PINAR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu sınıfta en tepe Pavilion demek istedim size. OMEN sınıfı ürünler en pahalı serileri zaten markanın. Aynı ASUS 'un ROG ürünleri gibi.

Ayrıca ASUS üründeki kartta MaxQ ürünü. Bu sınıfta gerçek masaüstü GPU birimi olan ürün bulamazsınız. Fiyat olarak 2 katına çıkmanız gerekiyor.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim, fakat asusun açıklamasında 1660Ti yazıyor.Max-q ibaresi gördüğünüz bir yer varsa söyleyebilir misiniz acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Belirtilmemiş olması Max-Q olmadığı anlamına gelmiyor. Bazı markalar bunu belirtmiyorlar ama gerçek kart kullanmış olurlarsa bunu kalın pontlar ile zaten insanın gözüne sokuyorlar. Firmaya mesaj atabilirsiniz. 99% Max-Q ürün bence ki birkaç sitede gördüm yabancı kaynak ama şuan emin değilim hangi site. Bulursam link atarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri