- Tepki
- 60
Bence gtx 1660 üstü darboğaz yapacaktır.rx 6650xt ile ciddi bir şekilde dar boğaz yapabilirDediğim gibi bu işlemci için alınabilecek max ekran kartı nedir, hangisinde darboğaz yaşanmaz veya az yaşanır? Benim aklımda RX 6650xt falan var ancak sorun olur mu? Kasamın linki de bu https://www.hepsiburada.com/power-b...lgisayar-kasasi-jbst-vkp3305b-p-HBV00000TA8LS
Rx 6650xt aşırı darboğaz yapacaktır rtx 2060 bile darboğaz yapabilir bence hakkı GTX 1660 süper olurDediğim gibi bu işlemci için alınabilecek max ekran kartı nedir, hangisinde darboğaz yaşanmaz veya az yaşanır? Benim aklımda RX 6650xt falan var ancak sorun olur mu? Kasamın linki de bu https://www.hepsiburada.com/power-b...lgisayar-kasasi-jbst-vkp3305b-p-HBV00000TA8LS
Şahsen ben böyle bir işlemciye rtx 2060 üstünü önermem. Rx 6650xt hatta rx 6600xt bile ciddi darboğaz yapacaktır diye düşünüyorum.
Bence gtx 1660 üstü darboğaz yapacaktır.rx 6650xt ile ciddi bir şekilde dar boğaz yapabilir
Ben de yükseltmişken sağlam yükseltme istiyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz amd tarafında?Rx 6650xt aşırı darboğaz yapacaktır rtx 2060 bile darboğaz yapabilir bence hakkı GTX 1660 süper olur
Bütçeniz nedirBen de yükseltmişken sağlam yükseltme istiyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz amd tarafında?
Bir bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapabiliriz.Ben de yükseltmişken sağlam yükseltme istiyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz amd tarafında?
Bütçeniz nedir
Bir bütçe yok şu an. 6600 serisini çalıştırabilecek bir işlemci yeterli bana. En düşük neyse olur.Bir bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapabiliriz.
hocam psu kötüMerhaba arkadaşlar,
Dediğim gibi bu işlemci için alınabilecek max ekran kartı nedir?
hangisinde darboğaz yaşanmaz veya az yaşanır? Benim aklımda RX 6650xt falan var ancak sorun olur mu? Kasamın linki de bu.
Ekli dosyayı görüntüle 2233
Ryzen 5 5600 alabilirsinBir bütçe yok şu an. 6600 serisini çalıştırabilecek bir işlemci yeterli bana. En düşük neyse olur.
6500 serisi alsam kaç yıl ne kadar kullanabilirim peki?R3 3100 işlemcisiyle size önerim NVIDIA GTX 16 serisi ve AMD RX 6500 XT kartına kadar kullanım sağlayabilirsiniz.
İşlemci yükseltmesi için, Ryzen 5000 serisine geçebilirseniz minimum Ryzen 5 5500 işlemcisiyle güzel bir yükseltme yapabilirsiniz ekran kartı olarak.
Kullanmaktan kastınız sadece sistemin çalışması ise 5 yıl da götürür, 10 yıl da...6500 serisi alsam kaç yıl ne kadar kullanabilirim peki?
Karttan yıllar boyunca ne beklediğinizle alakalı bir durum. Eğer fiyat olarak uygun bulursanız RTX 3050 veya daha iyisi 2060 kartınıda tercih edebilirsiniz.6500 serisi alsam kaç yıl ne kadar kullanabilirim peki?
Kullanmaktan kastınız sadece sistemin çalışması ise 5 yıl da götürür, 10 yıl da...
Oyun amaçlı bir bilgisayara sahibim. Şu anda rx 570 var ve değiştirmek istiyorum artık. Bundan dolayı sordum ne alınır diye.Karttan yıllar boyunca ne beklediğinizle alakalı bir durum. Eğer fiyat olarak uygun bulursanız RTX 3050 veya daha iyisi 2060 kartınıda tercih edebilirsiniz.
Elimde zaten bi pc var. Parçaları ben kendim topladım. Psu farklı bir marka kasa farklı bir marka. Başlığı okumanızı öneririm.hocam psu kötü
powerboost alınmaz
Ben olsam RX 570 'den yükseltme yapıyorsam minimum RX 6600 veya RTX 3060 alırdım ama işlemciniz çok sıkıntı. Büyük ihtimalle çoğu oyunda az veya biraz çok darboğaz yaşanabilir. Darboğaz olması oyun zevkini baltalamaz yatırım olur kart ileride de işlemciyi değiştirirsiniz eğer aynı anda değiştiremiyorsanız.Oyun amaçlı bir bilgisayara sahibim. Şu anda rx 570 var ve değiştirmek istiyorum artık. Bundan dolayı sordum ne alınır diye.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Önce ekran kartını daha sonra işlemciyi değiştireceğim. Peki RX 6000 serisinden hangi kartı tavsiye edersiniz.Ben olsam RX 570 'den yükseltme yapıyorsam minimum RX 6600 veya RTX 3060 alırdım ama işlemciniz çok sıkıntı. Büyük ihtimalle çoğu oyunda az veya biraz çok darboğaz yaşanabilir. Darboğaz olması oyun zevkini baltalamaz yatırım olur kart ileride de işlemciyi değiştirirsiniz eğer aynı anda değiştiremiyorsanız.