ugur.gozaydin' Alıntı:
Bulgaristan da yaşadığınızı bilmiyordum bu konuda bir şey diyemem. Ekran kartını indirimde alacaksanız bunda sıkıntı yok. Ama PSU 'yu güç olarak değil sertifika olarak en tepesini seçmişsiniz muhtemelen yarı fiyatına GOLD sertifikalı 700W civarı PSU bulabilirsiniz buna bakın derim. Yani o kadar parayı vermeye gerek yok diye dedim. Her şey en tepe seviye olsaydı alın derdim orada bütçe olarak limit filan dert olmazdı ama bu haliyle çok fazla bunu demek istedim. Anakart olarak ise X470 çipseti gayet yeterli ama bence çok az bir farka yaşadığınız yerde X570 alabilirsiniz bence değerlendirin.
Eğer Anakartlarda çok büyük bir fark olmazsa kesinlikle X570'leri tercih ederim tabiki. Parçalarda herhangi bir uyumsuzluk yok değil mi bunun dışında?
Bir de şunu sormak istiyorum. Oldu ki Ryzen işlemcilerden çıkan fan'ı beğenmedim ve sıvı soğutma almak istedim. (Cooler Master ML240R) Bazı yerlerde kasanın üst tarafına yerleştirebilirsiniz diyor, bazı yerlerde yerleştiremezsiniz diyor.Bunun hakkında yorumunuzu ögrenebilir miyim?