RYZEN 5 3600 İLE İLGİLİ İÇERİ GELİR MİSİN?

fatihaniler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SELAMIN ALEYKÜM ÖNCELİKLE
RYZEN 5 3600 OVERLOCK YAPIP İŞLEMCİNİN TAM GÜCÜNÜ ALMAK İSTİYORUM VE BUNUN İÇİN GÜNLERDE VOLTAJ AYARLARI İLE GHZ AYARLARINLA OYNUYORUM 
SON OLARAK 4.5 GHZ ULAŞTIM VE SİSTEM GAYET STABİL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR VE PERFORMANSI HİSSETTİRMEYE BAŞLADI . EĞER YANLIŞIM VAR İSE DEĞERLİ FORUM ARKADAŞLARIM VE YÖNETİCİLERDEN BANA YARDIMCI OLMALARINI DİLİYORUM 
4uyw0K.png
[/url][/img]

nX4pg5.png
[/url][/img]

LHCAxM.png
[/url][/img]

vWggCT.png
[/url][/img]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
70 derece altında kalmayı başarmışsınız soğutucunuz iyi olmalı. Voltaj olarak CPU ya ne değer verdiniz? Ayrıca frekans değerini yükseltmeden önce Cinebench ve Passmark gibi yazılımlardan OC olmayan halinin paun olarak ne kadar aldığına sonra OC işlemi ile ne kadar aldığına baktınız mı? Çünkü performans farkı ciddi değilse boşa işlemciyi zorlamış olursunuz bu değerler size stabil bir sonuç farkı vermeli ki değsin.

KS

fatihaniler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CİNE20 TEST 3.6 GHZ (STOCK)
i69bgU.png

PASSMARK 3.6 GHZ (STOCK)
pMOGmQ.png

PASSMARK 4.5 GHZ (OVERLOCK)
CciSXM.png

CİNE20 4.5 GHZ (OVERLOCK) /iki kere aldım sorun olmasın diye
qbin5k.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cinebench yazılımında 500 Puan kadar artmış o tamamda Passmark testi pek iç açıcı değil. Frekansın voltaj seviyesini farklı seçenekler ile denediniz mi en iyi sonucu şuan ki voltaj değerimi verdi?

KS

fatihaniler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayır denemedim ısı değerleri stabil çalıştığı için , 300 puan kötü bir sonuç sanırım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3.6 GHz hız ile 4.5 GHz hız arasında ciddi bir OC var. Cinebench puanınız normal olması gerektiği gibi ama bana Passmark puanı düşük geldi açıkçası. Ayrıca siz Passmark ile Tests/CPU/All dediniz değil mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri