Ramler düşük mhz amd işlemciler için ramlerin mhz önemli artırabiliyor musun ?arkadaşlar sa bende gtx1660 ti ryzen 5 5600 480gb ssd 8x2 2666 mhz ram var valorantta kargaşada fpsım low ayarda 180 leri görüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
evet sipariş edebılırım 3200 mhz ramRamler düşük mhz amd işlemciler için ramlerin mhz önemli artırabiliyor musun ?
kımse bişey demıyor sadece ram yukselt dendı vırüs taraması yapın dediler bende suan 2666 mhz yanında 3200 mhz var ben yanına 3200 mhz ramdaha alım duzelır inşallahDiğer arkadaşlarında önerilerine bakın onları deneyin olmazsa ram alıp deneyin.
sıcaklık larınız ne durumda pekiarkadaşlar sa bende gtx1660 ti ryzen 5 5600 480gb ssd 8x2 2666 mhz ram var valorantta kargaşada fpsım low ayarda 180 leri görüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
buz gıbı kule tipi soğutucum var 55 60sıcaklık larınız ne durumda peki
ozaman cağdaş hocamın dediği gibi olabilirbuz gıbı kule tipi soğutucum var 55 60
ozaman ben sıpariş edim yarın gelır denıyım yazarım tekrardanozaman cağdaş hocamın dediği gibi olabilir
ama anakartınız neydi 3200 mhz destekliyormu onuda söylermisinizozaman ben sıpariş edim yarın gelır denıyım yazarım tekrardan
gıgabyte a520m-hama anakartınız neydi 3200 mhz destekliyormu onuda söylermisiniz
bütçeniz neydi ram için önereyimgıgabyte a520m-h
anakart sıcaklık durumları neler ? mosfetler çok sıcak ola bilir aida ile göremiyorsanız elinizla bakın ama bacaklarına değdirmeyin elinizi sıcaklık eğer elinizi 1 sn bile bırakamiycağın sıcaklıkdaysa mosfettende yapıyor ola bilirgıgabyte a520m-h
Tam olarak nereye dokunmam lazımanakart sıcaklık durumları neler ? mosfetler çok sıcak ola bilir aida ile göremiyorsanız elinizla bakın ama bacaklarına değdirmeyin elinizi sıcaklık eğer elinizi 1 sn bile bırakamiycağın sıcaklıkdaysa mosfettende yapıyor ola bilir
YaZın ben ram almıştım 16 gb yapmak için aldığım ramin aynısı aldım uyuşmazlık yapmasın diyebütçeniz neydi ram için önereyim
önce program ile bakın eğer mosfetler için sıcaklık ölcücü sensörler yoksa elle bakın en doğrusunu sensör verir yt ye mosfet sıcaklık bakma yazın program lar bar büssürü onlardan birini indirinTam olarak nereye dokunmam lazım
Bulamadım elle baksam nereye dokunmam gerekönce program ile bakın eğer mosfetler için sıcaklık ölcücü sensörler yoksa elle bakın en doğrusunu sensör verir yt ye mosfet sıcaklık bakma yazın program lar bar büssürü onlardan birini indirin
Hocam uzun tutunca baya yakıyor elimi
mavi ile boyadığım yerlere bak
Uzun süre tutulmuyor parmağım bundan dolayı yaparmı ozaman ram siparişimi iptal edim bundan dolayı yapıyorsa
mavi ile boyadığım yerlere bak
sen ram siparişini ver ztn ramlerin kötü eğer sorun düzelmezse sorun anakettandır eğer ssdnde problem yoksa yada dirverlardanda yapıyor ola bilirUzun süre tutulmuyor parmağım bundan dolayı yaparmı ozaman ram siparişimi iptal edim bundan dolayı yapıyorsa