Ryzen 5 5600 Fps Düşüşü Sorunu

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
arkadaşlar sa bende gtx1660 ti ryzen 5 5600 480gb ssd 8x2 2666 mhz ram var valorantta kargaşada fpsım low ayarda 180 leri görüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Diğer arkadaşlarında önerilerine bakın onları deneyin olmazsa ram alıp deneyin.
kımse bişey demıyor sadece ram yukselt dendı vırüs taraması yapın dediler bende suan 2666 mhz yanında 3200 mhz var ben yanına 3200 mhz ramdaha alım duzelır inşallah

tridyboos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
gıgabyte a520m-h
anakart sıcaklık durumları neler ? mosfetler çok sıcak ola bilir aida ile göremiyorsanız elinizla bakın ama bacaklarına değdirmeyin elinizi sıcaklık eğer elinizi 1 sn bile bırakamiycağın sıcaklıkdaysa mosfettende yapıyor ola bilir

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
anakart sıcaklık durumları neler ? mosfetler çok sıcak ola bilir aida ile göremiyorsanız elinizla bakın ama bacaklarına değdirmeyin elinizi sıcaklık eğer elinizi 1 sn bile bırakamiycağın sıcaklıkdaysa mosfettende yapıyor ola bilir
Tam olarak nereye dokunmam lazım

bütçeniz neydi ram için önereyim
YaZın ben ram almıştım 16 gb yapmak için aldığım ramin aynısı aldım uyuşmazlık yapmasın diye

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
önce program ile bakın eğer mosfetler için sıcaklık ölcücü sensörler yoksa elle bakın en doğrusunu sensör verir yt ye mosfet sıcaklık bakma yazın program lar bar büssürü onlardan birini indirin
Bulamadım elle baksam nereye dokunmam gerek

tridyboos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Uzun süre tutulmuyor parmağım bundan dolayı yaparmı ozaman ram siparişimi iptal edim bundan dolayı yapıyorsa
sen ram siparişini ver ztn ramlerin kötü eğer sorun düzelmezse sorun anakettandır eğer ssdnde problem yoksa yada dirverlardanda yapıyor ola bilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri