Kasa Asus tuf gt301, anakart b550m-kKasa ve anakart modeli neydi hocam?
https://www.trendyol.com/gamepower/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.52.2Kasa Asus tuf gt301, anakart b550m-k
Bende 5600x vardı ve Corsair Spec 05 kasada MSFS te uçarkan stok soğutuyla 83-84 derecelere çıkıyordu. Spec Ben Noctua NH-D15 alarak bu sorundan kurtuldum. 5600 ü bilmiyorum ama 5600x kadar ısınmazdır.hocam 5600 sıvı soğutma gerektirecek kadar ısınıyor mu
Gamepower alınmaz.https://www.trendyol.com/gamepower/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.52.2
Game Power kullanmadım ama fena değil diyorlar.
Bende 5600x vardı ve Corsair Spec 05 kasada MSFS te uçarkan stok soğutuyla 83-84 derecelere çıkıyordu. Spec Ben Noctua NH-D15 alarak bu sorundan kurtuldum. 5600 ü bilmiyorum ama 5600x kadar ısınmazdır.
benimde aklımda nzxt kraken x53 veya lian li galahad vardı zaten ikisini de iyice araştırıp ikisinden birisini alıcağım.Gamepower alınmaz.
Alabiliyorsanız Lian Li Galahad iyi ve başarılı bir model. Gerek var mı , bence yok ama işlemci güncellerseniz yine çoğu işlemciyi soğutur.
![]()
Lian Li Galahad AIO 240 Black 240 mm CPU Sıvı Sogutma
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Uygun fiyatlı olarak hazır indirimdeyken Cougar Aqua 240 da alınabilir.
![]()
Cougar AQUA 240 CGR-AQUA-240 RGB 2 x Fan Sıvı CPU Soğutucusu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ARGB olarak aşağıdaki ürün de bakılabilir.
2.000 ~ 2.500 TL bütçe varken GamePower alınmaz.Game Power kullanmadım ama fena değil diyorlar.
Spec 05 soğutma anlamında kötü bir kasa. GT 301 ile aralarında fark var.Bende 5600x vardı ve Corsair Spec 05 kasada MSFS te uçarkan stok soğutuyla 83-84 derecelere çıkıyordu
Spec Ben Noctua NH-D15 alarak bu sorundan kurtuldum. 5600 ü bilmiyorum ama 5600x kadar ısınmazdır.
Bende tanıdığım spec deltasıyla spec 05 i değiştirdim, sadece hava akışından değil, kablolaması da berbat ötesi2.000 ~ 2.500 TL bütçe varken GamePower alınmaz.
Spec 05 soğutma anlamında kötü bir kasa. GT 301 ile aralarında fark var.
Yani R5 5600 için F/P kule tipi de yeterli olur. Daha hesaplı olacaktır.
Eğer sıvı soğutma istiyorsanız, indirimleri takip etmeniz daha iyi olur.
Zaten Kasım ayına girdik sayılır. Forumda da sık sık konular açılıyor.
Hocam herkes kule soğutma yeter diyor da 90 dereceleri gören laptoptan geçtiğim için düşük dereceleri görmek istiyorum biraz, içim rahat olsun diye yani.2.000 ~ 2.500 TL bütçe varken GamePower alınmaz.
Spec 05 soğutma anlamında kötü bir kasa. GT 301 ile aralarında fark var.
Yani R5 5600 için F/P kule tipi de yeterli olur. Daha hesaplı olacaktır.
Eğer sıvı soğutma istiyorsanız, indirimleri takip etmeniz daha iyi olur.
Zaten Kasım ayına girdik sayılır. Forumda da sık sık konular açılıyor.
Hocam herkes kule soğutma yeter diyor da 90 dereceleri gören laptoptan geçtiğim için düşük dereceleri görmek istiyorum biraz, içim rahat olsun diye yani.
Yok hocam ya valla onları alınca içim rahat etmez. Ben sıvı soğutma istiyorum.Spec 05, ısınan laptop falan bambaşka şeyler. Sendeki sistem ile kıyaslanmaz yani.
GT301 kasan var, yeterince hava alıyor. 350~400 TL'lik kule tipi soğutucu bile gayet yeterli olur.
Kardeşim gametech 240 mm sıvı soğutma kullanıyorum aynı işlemci bir sıkıntı yokMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-2.5 Bin TL bütçem var. Kasanın üst tarafına takıcağım ve radyatörün çok fazla kalın olmaması gerekiyor. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Yok hocam ya valla onları alınca içim rahat etmez. Ben sıvı soğutma istiyorum.
Ayrıca ben bu parayı kullanmazsam saçma şeylere harcarımEn azından düzgün bir şeye harcayım.