Öneri Ryzen 5 5600 Için Anakart Onerisi

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar sa ryzen 5 5600 işlemcim var guzelbi anakart onerisi yaparmisiniz bios update için işlemcim yok direk işlemcim için destekli anakart önerirsiniz bütçe 2 k asmasin 1200 minimum

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
https://www.teknobiyotik.com/donani...2-pci-e-4-0-usb3-2-rgb-argb-matx-anakart.html işini görecektir ancak bana kalırsa anakartta paradan kaçınma hocam bilgisiyarın kalbi vram kalitesi soğutma gibi olaylar performansı etkiliyor.
Yok hocam zaten paradan kaçmıyorum bütçemi aşıyor gigabyte a 520m h aldım başıma bela oldu gigabyte almak istemiyorum bu onerdigin nasıldır kesin alınırmi bios update yapmam gerekiyor mu soğutmasi felan

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Yok hocam zaten paradan kaçmıyorum bütçemi aşıyor gigabyte a 520m h aldım başıma bela oldu gigabyte almak istemiyorum bu onerdigin nasıldır kesin alınırmi bios update yapmam gerekiyor mu soğutmasi felan
Bios update yapman gerekmiyor ancak teknobiyotikten rica edersen senin için update yapıpta yolluyorlar diye biliyorum. A520 anakart dünya genelinde alınmıyor hocam keşke hiç girmeseydiniz. Phantom 4 başarılı bir anakart bütçene uyuyor ama tekrar dediğim gibi bana kalırsa pro 4 al keyfine bak.

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
hocam tam bütçe nedir
2200 civarı

Bios update yapman gerekmiyor ancak teknobiyotikten rica edersen senin için update yapıpta yolluyorlar diye biliyorum. A520 anakart dünya genelinde alınmıyor hocam keşke hiç girmeseydiniz. Phantom 4 başarılı bir anakart bütçene uyuyor ama tekrar dediğim gibi bana kalırsa pro 4 al keyfine bak.
Hocam çok pahalı dediğiniz phantom 4 düşünüyorum suan

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Evet asus b550 al hicbir sorun çıkarmaz mis gibi