başka önerileriniz var mıdır hocam ? mümkünse rgb çok olmasın ve rengi siyah olsun. se 224 var bir de, ama yine de tavsiyelere açığım.bunu alabilirsin.![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Çok şık duruyor.bunu alabilirsin.![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam bütçe artarsa ilerisi içinbaşka önerileriniz var mıdır hocam ? mümkünse rgb çok olmasın ve rengi siyah olsun. se 224 var bir de, ama yine de tavsiyelere açığım.
bu soğutucuyu çok duydum, buzdağı gibi bir şey resmen. bir zamanlar 600 TL fiyatlardan satılıyordu...Hocam bütçe artarsa ilerisi için
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam peki gelbura güvenilir bir site mi.Hocam bütçe artarsa ilerisi için
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınırse 224 nasıl alınır mı hem rengi siyah çok şık ve 1000 tl altı
bakacağım hocam.![]()
Noctua NH-U9S İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-U9S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-U9S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.624,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe inceleme göremedim ama Noctua NH D15 ile yakın performans veriyor galiba.
5600 İçin yeterli olur ama performansının çok iyi olacağını sanmıyorum. Kendi bütçesinde iyi ürün denilebilir.bakacağım hocam.
Bir de çoğu kişi performax perfan 120 h önermiş, o nasıl sizce ?
güvenilir hocam.Hocam peki gelbura güvenilir bir site mi.
Kral beyaz ve siyah arasında çok takılı kaldım. Kasam siyah renk acaba beyaz yakışır mıgüvenilir hocam.
eğer full siyahsa yakışmayabilir.Kral beyaz ve siyah arasında çok takılı kaldım. Kasam siyah renk acaba beyaz yakışır mı
siyah modeli var diye biliyorumKral beyaz ve siyah arasında çok takılı kaldım. Kasam siyah renk acaba beyaz yakışır mı
En iyi hava soğutma hocam bence tavsiye ederim bütçe artarsa.selamlar, kule tipi olan, şık ve mümkünse de ucuz 1000 TL'yi çok geçmeyecek bir kule tipi soğutucu almak istiyorum. Önerileriniz nedir ?
Hocam Ryzen 5 5600 için tek soğutucu yeterli.se 224 xt siyah alacağım sanırım. hem macunu kaliteli hem de ürün incelemelerine baktığım kadarıyla 60 dereceyi geçirtmiyor. fan için rpm ayarı da yaptım mı bence çok güzel olur. fakat merak ettiğim, çift soğutuculu kule tipi almaya değer mi yoksa tekler de çift kadar iş görür mü ?