Öneri Ryzen 5 5600 Için Kule Tipi Kaliteli Ve F/P Soğutucu Önerisi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
se 224 xt siyah alacağım sanırım. hem macunu kaliteli hem de ürün incelemelerine baktığım kadarıyla 60 dereceyi geçirtmiyor. fan için rpm ayarı da yaptım mı bence çok güzel olur. fakat merak ettiğim, çift soğutuculu kule tipi almaya değer mi yoksa tekler de çift kadar iş görür mü ?
Değmez hocam işlemcin için se 224 xt gayet makul fazla para vermene gerek yok. Şimdiden hayılı olsun.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Türkçe inceleme göremedim ama Noctua NH D15 ile yakın performans veriyor galiba.
bunun iki bloklusu D.A. kullanıyordu. baya iyi performans verıyor diyordu bi ara almayı düşünüyordum. suan 2k falan olmuş galiba

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
arkadaşlar bir şey soracağım, benim ekran kartım b450mk ii, rgb olan bir fan alsam bunu nasıl kontrol edebilirim, veya kontrolcüyü nasıl bağlamam lazım? kasanın kendi fanları için bir kontrolcü var çünkü hali hazırda bir yere takılmış.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
arkadaşlar bir şey soracağım, benim ekran kartım b450mk ii, rgb olan bir fan alsam bunu nasıl kontrol edebilirim, veya kontrolcüyü nasıl bağlamam lazım? kasanın kendi fanları için bir kontrolcü var çünkü hali hazırda bir yere takılmış.
fanları kontrolcüye bağlıcaksan sonra kontrol edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri