- Konu Sahibi
aga alayım bence beğenmezsem işlemciyi satarım intel alırım uygun fiyata indirim kovalayıpReis o zaman dene gör ben sadece aldıktan sonra çıldırma diye uyardım.
1000tl kupon yap banko oyna 2k gelir intel alytd
aga alayım bence beğenmezsem işlemciyi satarım intel alırım uygun fiyata indirim kovalayıpReis o zaman dene gör ben sadece aldıktan sonra çıldırma diye uyardım.
1000tl kupon yap banko oyna 2k gelir intel alytd
amd işlemci alabilirsin dostum, hiçbir sorun olmayacaktır. ısınıyor diyenlere de takma. forza yüksek ayarlarda 60'ı anca geçiyor.aga alayım bence beğenmezsem işlemciyi satarım intel alırım uygun fiyata indirim kovalayıp
katılıyorum.kendinle çelişiyorsun resmen. seni son zamanlarda her başlığın altında amd'yi çamurlarken görüyorum, yapma knk. ciddiyim. "gamepower aldım, herkes alma dedi" diyorsun, fakat gamepower ile sorunlu olduğuna dair milyonlarca başlık var. Sen alınca ve sorun olmayınca mükemmel mi oldu ? amd kullanıyorum, ne ısınıyor ne de sorun çıkarttı, o zaman amd mükemmel çalışıyor deme hakkına sahibim, sen de karşı çıkamazsın çünkü verdiğin fikirler birbirleri ile çelişiyor ve forumda tek işin anladığım kadarıyla nvidia fanboyluğu yapmak. fanboy değilim diyorsun ama gayet öylesin. ayrıldığı kızı hala seviyorum diyip de takıntı yapanlar gibisin.
insanlar buraya sistem tavsiyesi almak için geliyorlar zar zor biriktirdikleri paralarla ama çıkıp amd çöptür almayın diye insanlara mesaj atıyorsun, o kadar emeği bir anda çöpe atıp heveslerini kırıyorsun. büyü azıcık.
kendinle çelişiyorsun resmen. seni son zamanlarda her başlığın altında amd'yi çamurlarken görüyorum, yapma knk. ciddiyim. "gamepower aldım, herkes alma dedi" diyorsun, fakat gamepower ile sorunlu olduğuna dair milyonlarca başlık var. Sen alınca ve sorun olmayınca mükemmel mi oldu ? amd kullanıyorum, ne ısınıyor ne de sorun çıkarttı, o zaman amd mükemmel çalışıyor deme hakkına sahibim, sen de karşı çıkamazsın çünkü verdiğin fikirler birbirleri ile çelişiyor ve forumda tek işin anladığım kadarıyla nvidia fanboyluğu yapmak. fanboy değilim diyorsun ama gayet öylesin. ayrıldığı kızı hala seviyorum diyip de takıntı yapanlar gibisin.
insanlar buraya sistem tavsiyesi almak için geliyorlar zar zor biriktirdikleri paralarla ama çıkıp amd çöptür almayın diye insanlara mesaj atıyorsun, o kadar emeği bir anda çöpe atıp heveslerini kırıyorsun. büyü azıcık.
sorum hakkında neler düşünüyorsunkendinle çelişiyorsun resmen. seni son zamanlarda her başlığın altında amd'yi çamurlarken görüyorum, yapma knk. ciddiyim. "gamepower aldım, herkes alma dedi" diyorsun, fakat gamepower ile sorunlu olduğuna dair milyonlarca başlık var. Sen alınca ve sorun olmayınca mükemmel mi oldu ? amd kullanıyorum, ne ısınıyor ne de sorun çıkarttı, o zaman amd mükemmel çalışıyor deme hakkına sahibim, sen de karşı çıkamazsın çünkü verdiğin fikirler birbirleri ile çelişiyor ve forumda tek işin anladığım kadarıyla nvidia fanboyluğu yapmak. fanboy değilim diyorsun ama gayet öylesin. ayrıldığı kızı hala seviyorum diyip de takıntı yapanlar gibisin.
hangi işlemciydi acabaAlın o zaman hocam bendede 3070ti var sisteminiz geldiğinde Aynı oyunu aynı ayarda açalım Dcden telefondan gösteriyim farkı.
Çünkü kartımı söküp arkadaşımın sistemine taktım ve kart çürüdü resmen gtx1050 oldu bi anda resmen
ucuz ama kalitesiz mi ? dostum ciddi olamazsın. ucuz ve kalitesiz ? kime göre neye göre. Nvidia aynı performans aynı sınıf olan ürünü 4k fazlaya satıyor diye kaliteli oldu ama amd kalitesiz mi oldu ?Kanka yorum yapmiyorum deneyin ben almayın demedim tecrübelerimi paylaştım.
Ucuz ama kalitesiz bi ürünü bilip almak var bide bilmeden almak var siz AMD fanlarınında yaptığı akıl karıştırmak
Ucuz ve daha iyi oldugu iddia ediliyor ama böyle bi şey yok.
ucuz ama kalitesiz mi ? dostum ciddi olamazsın. ucuz ve kalitesiz ? kime göre neye göre. Nvidia aynı performans aynı sınıf olan ürünü 4k fazlaya satıyor diye kaliteli oldu ama amd kalitesiz mi oldu ?
bir ürünün fiyatı onun kalitesini göstermez. renault latitude ile bmw 3.20'nin arasında 1 trilyon fark var fakat latitude daha kaliteli, zamanında makam arabası olmuş bir model. bu işler düşündüğün gibi işlemiyor.
abarttığını herkes biliyor, sen de biliyorsun. 1030 bile taksan o 1030 hala 1030 olarak çalışır. sistemdeki ramlerin bile performansa etkisi var. çat diye 3070'i çıkarttım ona taktım evet o zaman amd çöptür diye bir yargıya sen varamazsın. koskoca teknoloji şirketleri inceleyip testler yapıyor, bu adamların başı kel mi de yapıyor bunları ?Alın o zaman hocam bendede 3070ti var sisteminiz geldiğinde Aynı oyunu aynı ayarda açalım Dcden telefondan gösteriyim farkı.
Çünkü kartımı söküp arkadaşımın sistemine taktım ve kart çürüdü resmen gtx1050 oldu bi anda resmen
5600G ikimizde sistemi yeni aldık o sadece sıvı soğutma yapacağı için amd tercih etti ama sonuç hüsran.hangi işlemciydi acaba
amd fanı mı ? intel sistem de kullandım amd sistem de kullanıyorum. ben insanlara illa amd alsınlar demiyorum ama senin gibi de intel almayın nvidia almayın amd alın da demiyorum. ilk önce toplum içerisinde nasıl insanlara yaklaşman gerekiyor bir öğren. gerek yok böyle yapmaya dostum. ben hiçbir şey kaybetmem ama sen kaybedersin. zamanı gelince de anlarsın ne demek istediğimidostum sen ciddi amd fanısın bu kafadan çık insanları yanlış yönlendiriyorsun
amd kullanıyorum, sorun yok ? amd mükemmel çalışıyor. şimdi seninle aynı mantıkta düşünüyoruz.Aynı sınıf ürün 4 k fazlaya satılıyor dediğinde başlıktan çıkmalıydım.
Amd fanlarının sorunu 4 k için ömürleri bug wattman hatalarıyla geçiyor
Size iyi forumlar.
İntel alırsan hayırlı olsun Amd alırsanda umarım hayırlı olur.
Amd aldığında özel mesaj at bütün foruma başlık açıp testleri yapalım farkı gör.
Amd=Çöp
İyi günler
Hocam ciddili probleminiz oldugunu düşünmeye başladım.@Çağdaş Işık hocam, taner hocamızla konuşulup forum içerisinde bu tarz muhabbetlerle insanları yıldıran kişilere bence ufak da olsa bir uyarı verilmeli diye düşünüyorum. yanlış anlamayın ama körü körüne insanları bunu alın bunu almayın demek bu forumun amacına aykırıdır diye düşünüyorum. hiçbir mantıklı gerekçe gösterilmeden "bu ürün çöptür" denilmesi bence yanlış. 1 kere dersin 2 kere dersin fakat her konuya da atmazsın.
Sen mükemmel çalıştığını düşünüyorsun kartının intel ve nvidia muadili daha iyi çalışıyor bu bi gerçek.amd kullanıyorum, sorun yok ? amd mükemmel çalışıyor. şimdi seninle aynı mantıkta düşünüyoruz.
Hocam Özgür bir forum açıkçası burada taner hocaya dava açan kişi bile banlanmadı açıkçası GamePower PSU F/P diyende var saygı duyarım zaten saygı duymalıyız da buna yapacak pek bir şey yok sadece tek yapacağımız saygımızı bozmadan kendi özgür düşüncelerimizi belirtmek olacaktır sizlerden tek ricam konuyu boşa rahatsız etmeyin sadece kendi düşüncelerinizi belirtin saygısızlık yapmayın eğer saygısızlık olursa o zaman zaten Yönetim el atar.Lütfen kuralları okuyunuz.@Çağdaş Işık hocam, taner hocamızla konuşulup forum içerisinde bu tarz muhabbetlerle insanları yıldıran kişilere bence ufak da olsa bir uyarı verilmeli diye düşünüyorum. yanlış anlamayın ama körü körüne insanları bunu alın bunu almayın demek bu forumun amacına aykırıdır diye düşünüyorum. hiçbir mantıklı gerekçe gösterilmeden "bu ürün çöptür" denilmesi bence yanlış. 1 kere dersin 2 kere dersin fakat her konuya da atmazsın.
sırf ucuz diye nerde alın demişim ? tek demek istediğim insanlara körü körüne amd çöptür demenin yanlış olduğu. ayrıca senin uzaklaştırılman veya banlanman bana bir katkı sağlamaz. bu forumun sürekliliği ve refahı için bu tarz muhabbetlerle insanları yıldırmamak lazım. bu sadece bir forum kuralı değil ayrıca bir toplum kuralıdır benim nezdimde. amd alın demiyorum kimseye, ama gidip intel alın da demiyorum. veya amd kullanıyorum , sorun yok kesinlikle alın da demiyorum. gidip konularıma mesajlarıma bakarsan herkese makul olanı söylediğimi de görürsün. intel olacağı zaman da intel alın diyorum ve evet bazı şeyleri de kabul ediyorum. ama senin kendinle çeliştiğin gibi de çelişmiyorum. gamepower aldım sorun yok mükemmel diyorsun ama aynı ürünün tonla sıkıntısı olduğunu gösteren konu var. şimdi gamepower aldın diye sana laf edeyim mi o zaman ? gamepower çöptür. çünkü milyon tane konu var. allah kurtarsın. oldu mu böyle ?Hocam ciddili probleminiz oldugunu düşünmeye başladım.
Sebep gösterdim örnek verdim hatta alın bende intel var karşılaştıralım dedim yardımcı olmak için.
Amd ceosu gidip bi örneğin olmadan ucuz koşun alın diyorsun.
Öğretmenini çağırır gibi mod çağırıyorsun yani banlanayım çok problem değil.
Ancak forumdan kalıcı uzaklaştırılman gerekiyor senin bence. Sırf ucuz diye insanlara olacakları söylemeden alın demen doğru değil.
Aynı ikinci el telefon satarken hatalarını gizlemek gibi bi şey bu.