Soru Ryzen 5 5600 Sorusu

ronaldo123cr7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar genelde izlediğim oyun testlerinde Ryzen 5 5600 stok fanla yüksek derecelere ulaşıyor, 80 dereceleri görebiliyor. Ama bugün izlediğim videoda yine stok fanla Ryzen 5 5600'ün gayet serin çalıştığını gördüm ve kafam karıştı. Yani bazı videolarda yüksek sıcaklıklara çıkarken bazı videolarda 60-70 derecelerde geziyor. Bu da kafamda acaba extra bir soğutucuya gerek yok mu diye soru işareti oluşturuyor. Serin çalışan videonun linkine bakıp neden bu kadar serin çalıştığından bahsederseniz sevinirim. Video bu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kasa çok önemli. Birde oynanılan oyunlar ve ayarlar etkiliyor. 6600XT sisteme QHD kralı diyen adam :D oyunları 2K çözünürlükte denediyse işlemci yükü azaldığından sıcaklık yükselmez.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar genelde izlediğim oyun testlerinde Ryzen 5 5600 stok fanla yüksek derecelere ulaşıyor, 80 dereceleri görebiliyor. Ama bugün izlediğim videoda yine stok fanla Ryzen 5 5600'ün gayet serin çalıştığını gördüm ve kafam karıştı. Yani bazı videolarda yüksek sıcaklıklara çıkarken bazı videolarda 60-70 derecelerde geziyor. Bu da kafamda acaba extra bir soğutucuya gerek yok mu diye soru işareti oluşturuyor. Serin çalışan videonun linkine bakıp neden bu kadar serin çalıştığından bahsederseniz sevinirim. Video bu

Kasanın hava akışı vs etkiliyor bazılarında ısınmıyor bazılarında ısınıyor ısınanlarda kuletipi öneriyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri