Merhabalar,
Ryzen 5 5600x için hava soğutmalı fan önerisi max 500TL-600TL
Ryzen 5 5600x için hava soğutmalı fan önerisi max 500TL-600TL
Moderatörün son düzenlenenleri:
Rgb olsun mu , olmasın mı ? Tek fanlı , çift fanlı ? Kasanın max. İşlemci soğutucu bloğu için genişliği kaç ?
5600x için hava soğutmalı fan önerisi max 500-600tl
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu ürünü onerebilirim yine arastirayim az daha
![]()
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.com
Rgb istemiyorsaniz bu ürün performans olarak daha iyi duruyor. Kaydadeger isi degerinde düşüs yasarsiniz
birde amd wraith prism hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı
Yok hocam ufleyerek daha cok soğutursunbirde amd wraith prism hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı
Hocam selamlar. Kasamı şuan yenilediğim için içinde herhangi bir şey yok direkt boş haliyle ölçtüm dik olarak 250mm yan olarak da 200m. Umarım doğru ölçüm yapmışımdır. Artic işlemci soğutucusunu almayı düşünüyorum.Hocam açıkçası sanırım kasanız sinerjiye özel bir modelmiş. Artict frezer ın yüksekliği 157 mm eğer bu kadar soğutucu boşluğunuz yoksa zaten takamazsınız , aşağı yukarı 120 mm fana sahip bütün kule tipi soğutucular bu şekilde. O yüzden elinize bir metre alıp size zahmet olmazsa işlemcinin oradan bir ölçü alırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Bunun dışında sıvı soğutma istersen tek fanlı modeller bütçenize uygun olabilir corsair hydro serisi şuan 750 civarı amazonda..
Arctic ürünü bende kullanıyorum öneririm oldukça iyidir. Eğer riske atmam istemiyorum derseniz ID-Cooling SE-904-XT SLIM - 722 TL 110mm yüksekliğe sahip şu ufak canavarı öneririm. Çok iyi soğutucudur.Hocam selamlar. Kasamı şuan yenilediğim için içinde herhangi bir şey yok direkt boş haliyle ölçtüm dik olarak 250mm yan olarak da 200m. Umarım doğru ölçüm yapmışımdır. Artic işlemci soğutucusunu almayı düşünüyorum.