Ryzen 5

emre44557

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ryzen5 2400g 
Msi A320 Pro VD/H. Anakart
4*2 2800 MHZ ram
1 tb harddisk  Pc özellikleri bu.

Arkadaşlar gta v oynarken 50-60 fps alıyorum genellikle ama yinede arada kasıyor pc acaba neden kasıyor olabilir bilgisi olan var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Arkaplanda işlemciyi yoran oyundan başka bir şey çalışmadığından emin ol. Eğer güncelleme olarak bir problemin yoksa oyunda bir problem olabilir başka oyunda da bu problem varmı kontrol et eğer tek bir oyuna özelse oyundandır değilse 2800 Mhz RAM veya HDD olması neden olabilir. APU sistemlerde 3000-3200 Mhz ve üzeri tavsiye ediliyor. HDD olmasıda oyındaki dokuları diskten hızlı okuyamıyor olabilir.

KS

emre44557

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Arkaplanda işlemciyi yoran oyundan başka bir şey çalışmadığından emin ol. Eğer güncelleme olarak bir problemin yoksa oyunda bir problem olabilir başka oyunda da bu problem varmı kontrol et eğer tek bir oyuna özelse oyundandır değilse 2800 Mhz RAM veya HDD olması neden olabilir. APU sistemlerde 3000-3200 Mhz ve üzeri tavsiye ediliyor. HDD olmasıda oyındaki dokuları diskten hızlı okuyamıyor olabilir.

Oyunu internetten demo olarak yükledim ondan olabilir mi acaba?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
emre44557' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Oyunu internetten demo olarak yükledim ondan olabilir mi acaba?

Sanmıyorum oyun açık iken görev yöneticisinden programları kontrol edin....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O genel öyle olur ama ayrı olarak öne çıkan büyük kullanım varsa oyun hariç o problem olur. Birde dediğim gibi RAM veya HDD sorun olabilir ki benim anladığım bence HDD sorun oluyordur ama kesin konuşamam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri