Çözüldü Ryzen 5600 'e Soğutucu Önerisi Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Arkadaşlar ben ryzen 5 5600 işlemcili sistem aldım genel olarak formda amd işlemcisi olan herkes kule tipi yada sıvı soğutucu alıyor ve alınmasını öneriyor sistem henüz elime ulaşmadı fakat gelince direk kullanmak için
ürününü düşünüyorum veya fiyatı bu şekilde uygun farklı kule tipi yada uygun fiyatlarda sıvı soğutucu öneriniz varmıdır ?

Şimdiden kıymetli fikirlerini belirten arkadaşlarıma teşekkür ederim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Arkadaşlar ben ryzen 5 5600 işlemcili sistem aldım genel olarak formda amd işlemcisi olan herkes kule tipi yada sıvı soğutucu alıyor ve alınmasını öneriyor sistem henüz elime ulaşmadı fakat gelince direk kullanmak için
ürününü düşünüyorum veya fiyatı bu şekilde uygun farklı kule tipi yada uygun fiyatlarda sıvı soğutucu öneriniz varmıdır ?

Şimdiden kıymetli fikirlerini belirten arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bence bu işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok bu yeterli olur.zaten yaklaşık 500₺ indirim olmuş. Alınır bence

KS

hsynn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bence bu işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok bu yeterli olur.zaten yaklaşık 500₺ indirim olmuş. Alınır bence
bu ürün iyi diye bir arkadaş önermişti zaten bunun fiyatı iyi bence de . Fakat 5600 kullanan bazı arkadaşlar stok fanın yeterli olmadığını söylediler o yüzden ayrı ayrı uğraşmaktansa direk takmayı düşündüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri