Ryzen 7 5800x - Rx 570 4gb

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler arkadaşlar önümüzde ki ay yeni sistem toplayacağım fakat ekran kartsız bi şekilde toplayacağım elimdeki rx 570 i 5800x ile kullanabilirmiyim sadece steam pubg oynuyorum herhangi bir sorun olur mu darboğaz vs ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neden böyle bir sistem topluyorsunuz peki ? İşlemci çok yüksek iken ekran kartı çok düşük kalıyor yanında.Elinizde mi bulunuyor yoksa render için mi kullanacaksınız ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Herhangi bir sorun yok kullanabilirsiniz ama Enes 'in sorduğu soruyu bende merak ettim neden böyle bir kombin ile kullanmak yerine 3700X veya 5600X alıp kalanına ekran kartınızı güncellemiyorsunuz?

KS

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Herhangi bir sorun yok kullanabilirsiniz ama Enes 'in sorduğu soruyu bende merak ettim neden böyle bir kombin ile kullanmak yerine 3700X veya 5600X alıp kalanına ekran kartınızı güncellemiyorsunuz?

hocam maalesef bazı özel sebeplerden dolayı hala alamadım sistemi ve foruma hiç giremedim yeni gördüm cevaplarınızı kusura bakmayın ekran kartı elimde olduğu için kullanmak istiyorum hele bide şu ekran kartını zor bulduğumuz dönemde biraz da mecbur kaldım işlemciyi yüksek almamın sebebide daha sonraki zamanlarda işlemci yükseltmek ile uğraşmadan direk bi 3060 ti yada 3070 takıp devam etmek için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ryzen 5 5600X işlemcisi alabilirsiniz ileride RTX 3090 kartına kadar kullanabilirsiniz bu işlemciyi oyun için. 5800X alabiliyorsanız oda olabilir karar sizin sorun yok bu konuda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri