- Tepki
- 773
Mouse ile kalemin olduğu kutucuğagel Klavyenin artı tuşuna bi kere tıkla . foto.
Hocam yani sonuçta ben bu işlemciyi aldiysam tüm nimetlerindende faydalanmak için aldım sonuçta cpb ve pbo yu kapatinca bir anlamı kalmazki işlemcininYaşadığın sorunun bir benzerini zamanında 5600x lian li galahad 360 soğutucuyla yaşamıştım. her şeyi denemiştim ama düzelmiyordu sorun sıvı soğutmada çıktı garantiden direkt yenisini yollamışlardı. UV, PBO kapama vb. şeyler bir çözüm olabilir ama stok halde bunları açık da kullanabilmelisin sonuçta. Eğer hiçbir şey sorunu çözmez ise garantiye yollamanı tavsiye ederim. Yenisin almak çok gereksiz masraf olur bence.
Evet bende ondan bahsediyorum ben de bunları kapayıp devam edebilirdim ama asıl sorunu bulmak doğru olan. Çözüm yolu bulamazsan kesinlikle sıvı soğutmanı garantiye gönder derim. Şu an hala dediğim ikiliyi kullanıyorum max 60 derece yükte ve oyunlarda.Düşürüp kaydedip çıkıyorum ve bios a tekrar giriyorum sanırım
Hocam yani sonuçta ben bu işlemciyi aldiysam tüm nimetlerindende faydalanmak için aldım sonuçta cpb ve pbo yu kapatinca bir anlamı kalmazki işlemcinin
O ayarları yaptım hocam yükselttim yani ayrıca termal macun değişimi 3-4 ay önce yaptımDostum selamlar termal macun değişimi ne zaman yapıldı en son ?
Yakın bir zamanda yapıldıysa radyatör fanlarının devirini yükseltmelisin bios ekranındaki grafiğe göre ayarlayabilirsin.