- Konu Sahibi
Hocam default auto ayarda bu sıcaklığı görmesi normal mi?Boğazlar sorununu halledip geldim
Evet ,tam burası. İşlemci voltajı 1,434 görünüyor Bence epey yüksek.
Şimdi orayı tıkla Ne çıkacak.
Radyatör fanlarını 1500 yaptı Daha yükseği hem aşırı ses yapacak,hemde bi getirisi olmaz. En son çözüm,servis gibi zaten.Hocam default auto ayarda bu sıcaklığı görmesi normal mi?
Undervoltdan ayrıca başka bir problem var gibi ona çözüm bulmalıyız bence.
Radyatörler de epey yavaş geldi bana.
hocam bence en son çözüm bir pc daha toplamak olacak sanırım bu sıvı soğutmayı ona takarım corsair ide buna takarım bakarım yoluma yayıncılık niyetim var zaten youtube ta yayın ve oyun pc si olarak iki ayrı pc den yayın yaparım.Radyatör fanlarını 1500 yaptı Daha yükseği hem aşırı ses yapacak,hemde bi getirisi olmaz. En son çözüm,servis gibi zaten.![]()
Sorun yok hocam ben xeon işlemcimle oyunda 80'ini gördüm ve 1 yıldır kullanıyorumRyzen 9 5900x işlemcim msi corliquid m360 sıvı soğutmam msi rtx 4070 ekran kartım 64 gb ramim var sorun işlemcimin boşta 55 derecede çalışması sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim macun vs... bakımları 2 gün önce tarafımdan yapıldı ama sorun hala devam ediyor.
İşlemci 70 dereceden 56 dereceye düşmüş Şimdi daha iyi oldu.elimde işlemci ram ekran kartı anakart var zaten kasa psu monitör lazım
ayrıca @MeteKaan ın dediği gibi radyatör fanlarının devrinide 1900 lere kadar yükselttim son durum bu şekilde
Tabiki teşekkürlerSogutucuyu servise gönderin ve sebebininsorarsanız direk forumdaki konu üzerinden tarif edin.
Yukarıya sığmazda ,öndeki fanalrı sökersen,öne sığar sanırım.Kasam imzamda yazıyor zaten couger blazer s ti sanırım kasam
COUGAR DARK BLADER-S RGB LEDLİ PANEL USB3.0 FullT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR DARK BLADER-S RGB LEDLİ PANEL USB3.0 FullT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok zahmet verdim sizlere sıvı soğutmayı servise gondericem ayrıca ikinci bir PC içinde yeni bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum ve büyük ihtimalle sizin dediğiniz sivi soğutmayı alicamYukarıya sığmazda ,öndeki fanalrı sökersen,öne sığar sanırım.
Yalnız şuanda üzerindeki işlemci 5900x ikinci pc ye 3700x i dusunuyorum 3070 ile birlikteRica ederim,yardımcı olabildiysek ,ne ala.
Yalnız en son bi şey yazayım Anakrtın x570 Carbon,çok muazzam yani. Bence 3700X ile falan uğraşma. Onu sat gitsin.5700X3D bi şey al. Pc evladiyelik olur.Şu an aldığından fazla da fps verir RTX 4070 ile.