Ryzen 9 5950× Cpu Asiri Isinma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefa.baytok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar ,

Yaklasik 6 ay once bir pc topladim ..

Ryzen 9 5950x
Trident z neo 3600 mhz 32 gb (16x2)
Ryujin 360 sogutucu 
X570 e gaming anakart
6900xt ekran karti
Pro980 2 tb m.2
Seagate irowolfpro 4 tb 
Thor 1200 watt guc kaynagi
Asus helios kasam var 

Yaklasik 3 gun once pc masami degistirmek icin gayet stabil calisan bilgisayarin kablolarini sokup ufak bir filtre temizligi yaptim .. tekrar calistirdigimda ekran gelmedi  daha sonra kendi kendine kapandi .. ne kadar actiysam okadar hizli sekilde geri kapanmaya basladi .. butun paracalari kablolari tek tek sokerek her ihtimal uzerinde durdum .bios pilinide cikardim .. en son care macun yenileme vs akila gelebilecek butun yontemleri denedim ..daha sonra ekran gelme problemini cozdum lakin kapanma sorunu devam ediyor bir sure bekleyip actigimda bios ekranina girmeyi basardim 30 sn kadar cpu sicaklik artisim 95 dereceyi goruyor .. bukadar hizli bir sekilde bu sicakligi gormesi mumkun mu ?? Yada sogutucu bukadar cabuk sogutabiliyor mu 30 sn icinde bukadar yuksek sicaklik gorme sebebim nedir ve bu sorunu nasil cozebilirim .. forumlardaki hic bir cpu isinma sorununun benim sorunumla ilgisi yok malesef.pc yi acamadigim icin hic bir sekilde yazilimsal mudahelede bulunamiyorum ... bu konuda herhangi bir oneri veya fikriniz var mi ?? 

Simdiden tesekkurler ..

Sanirim kendi soruma kendim cevap buldum evet sogutucu calismaz ise pc cok hizli sekilde kapanirmis.. ben bostayken bu kadar hizli isinabilecegini dusunmemistim..

Mesgul ettigim icin kusura bakmayin :/

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Cvp: Ryzen 9 5950× Cpu Asiri Isinma

CPU pompayı mı takmayı unuttunuz? Herkesin başına gelebiliyor olsun. Geçmiş olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri